Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Túró evése miért hasznos?

Túró evése miért hasznos?

Figyelt kérdés
Bár én nem magában eszem hanem cukorral,tojással és kevés tejszinhabbal összekeverve mint a palacsintába szokás.
2011. márc. 25. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Akik fogyóznak, azok szokták enni, mert fehérje van benne, kalória meg alig. Így feltúrbózva inkább egészségtelen mint hasznos.
2011. márc. 25. 11:55
 2/11 A kérdező kommentje:

nem fogyókúrázom,sőt,hiznom kellene:)

tehát a pörkölt mellé befér desszertnek

2011. márc. 25. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony ‎zsírtartalma miatt viszonylag sok magas biológiai értékű ‎fehérjét, valamint kalciumot és foszfort is tartalmaz. Emellett nagyon könnyen emészthető.
2011. márc. 25. 11:58
 4/11 anonim válasza:
akik foghyóznak MAGÁBAN semmi nélkül eszik ???????
2011. márc. 25. 12:02
 5/11 A kérdező kommentje:

igen,semmi nélkül:S

ugy meg nem enném,igy cukrozva,tojással,tejszinnel gyakorltilag palacsintatölteléket eszek:)

volt egy exem,kondizott,ő mindig túrót evett magában este,de elfelejtettem miért

2011. márc. 25. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért ette, mert nagyon magas a fehérjetartalma, ami ahhoz kell, hogy az izom rendesen beépüljön.

Egyébként tojás, és a fehér hús is nagyon jó, ha valaki sportol, és izmosodni szeretne.

2011. márc. 25. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

koncentrált fehérje és kalcium forrás.minden étrendben

nagyon hasznos,natúran, édesen vagy sósan, ki, hogy szereti.

2011. márc. 25. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Én körözöttnek szoktam megcsinálni, kis sovány tejföl, só, bors, paprika, fokhagyma és kész is. Magában nagyon finom :D emellett tényleg alig hizlal.
2011. márc. 25. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Én nem fogyózom, mégis cukor nélkül eszem. Almapürével, vagy citrommal ízesítve. De magában is szeretem. A szervezet számára szükségtelen az a sok cukor ami megeszünk. Én már megtanultam a dolgok valódi ízét élvezni. :))
2011. márc. 25. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor terhes voltam, a nőgyogyi mondta, hogy naponta egyek meg egy negyed kilós túrót, de már én is elfelejtettem, hogy miért kellett :=). Mindenesetre úgy rákaptam, hogy alig bírtam leszokni róla, szó szerint függővé váltam :=) Manapság már ugyan nem naponta, de hetente legalább egyszer lenyelek egy 250 gr-os kocka túrót csak úgy, minden ízesítés nélkül.
2011. márc. 25. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!