Ilyet Magyarországon lehet valahol venni?
Figyelt kérdés
Még kiskoromban, kb 4-5 évesen kaptam ilyet egyszer húsvétra, nagyon finom volt, és szeretnék újra enni ilyet.
Valahol kapható Magyarországon?
2011. márc. 23. 21:40
11/24 anonim válasza:
Pedig igazat irt az aki azt irta hogy nincs sok dárga csoki mert nics rá kereslet.Az hogy találkozol néhánnyal vagy elvétve van egy csokibolt még nemazt jelenti hogy van sok drága.Én is találkoztam már nagy táblás lindtel a metroba 2000-ért de mondjuk egy tescoban vagy spárba legtöbbször a kisebb csokijuk van ami szintén veri néha a 700-at.Imádom amugy a lindt csokit.Sok dolog van ami már nem kaphato mert drága volt.Volt régen az a wick blau cukor is amit már nemigen kapni itt az is olyan 400 förül volt(volt mentolos balzsam is belőle)aztán volt az a nyelvre tehető tapasz az sem volt a legolcsobb azt sem lehet már kapni,de a chionak volt deep szósza édeskés azt sem,szóval itt még nem is beszélünk drága dolgokrol egy csokihoz képest és már ezek sem mennek,sajnso nincs aze mberek pénze és kevés ember vesz drágát azt is inkább alkalmakra.
12/24 anonim válasza:
Juj ilyet tavaly vettünk itt nálunk (Szeged) a Tescoban, csak elég drága. Láttam már több évben is, úgyhogy biztos, hogy van. Nagyobb bevásárlóközpontokban nézd, Tesco, Cora..., ami felétek van. :)
13/24 anonim válasza:
kb 8-10 eves korom ota kapok minden husvetre, csak en a tejkremmel töltöttet szeretem. Itthon veszik nekem, most mar 25 vagyok es mar ez az egyetlen husveti ajandekom :) Tesco, auchan, mindenhol lehet kapni, husvet környeken csak ugy magamnak is szoktam :)
14/24 anonim válasza:
Tavaly, Húsvét előtt vettem a Penny Marketben.
15/24 A kérdező kommentje:
Hűha, nem gondoltam volna, hogy ennyi válasz érkezik.
Köszi, hogy ennyire próbáltok segíteni, rendesek vagytok! :)
2011. márc. 23. 23:32
16/24 anonim válasza:
Müller.3 évig dolgoztam ott,húsvét előtt raklap számra kaptuk.Szezontermék.Egyébként teszkó,spar,penny,lidl,szinte mindehol lehet venni húsvét előtt.
17/24 anonim válasza:
Ha véletlen nem kapnál idén az említett áruházakban, akkor a Metróban meg fogod találni, amint elkezdődik a húsvéti kipakolás elsejétől. Több Milkás állvány szokott lenni a bejáratnál, olyan különleges Milka finomságokkal, amiket csak Húsvétkor árulnak.
18/24 anonim válasza:
Tegnao voltam a dunakeszi aushanban, és láttam ilyet. Kb 1200-1400 ft volt az ára.
Üdv!
20/24 anonim válasza:
Én müllerben láttam a Corvin plázában, pár hete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!