Ilyet Magyarországon lehet valahol venni?
Figyelt kérdés
Még kiskoromban, kb 4-5 évesen kaptam ilyet egyszer húsvétra, nagyon finom volt, és szeretnék újra enni ilyet.
Valahol kapható Magyarországon?
2011. márc. 23. 21:40
1/24 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyet,de javaslom,hogy nézz szét a nagyobb áruházakban mert szinte már majdnem mindenhol kivan pakolva a húsvéti csokinyuszi,csokitojás ( Intersparban biztos pár napja voltam).Hát ha a milka idén itt is kiadta limitált kiadásként.:)
2/24 anonim válasza:
Én tavaly láttam a Tescoban ilyet. Gondolom idén is lesz /vagy már van/.
3/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. márc. 23. 21:53
4/24 anonim válasza:
Annyit tudsz tenni, hogy a hiper és supermarketeknek írsz levelet és megkérdezed mailben.
5/24 anonim válasza:
Müller drogériában nézted? Ott lehet kapni különféle csoki különlegességeket.
6/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy a nagyon drága dolgokat 1000 Ft felett ilyen csoki ínyencségeket nem hozzák be, mert nincsen fizetőképes kereslet iránta. Én a LiDL TUDOM AJÁNLANI ÉRDEKLŐDJ OTT, oda olyan német kaják is bejönnek amik máshova nem.
7/24 anonim válasza:
Majd húcvétkor tuti lehet majd kapni.Amúgy spar vagy tesco szerintem árulja majd.Még nem láttam,de majd figyelek.
8/24 anonim válasza:
21:55 ez nem igaz. Én nemrég kaptam egy Lindt csokit, kettőezer valamennyibe került pontosan nem tudom, nem akarok hazudni.
De vannak 1000ft-nál jóval drágább Lindt csokik pl a Vecsési Müllerben. De olyanok, hogy csak úgy csorog az ember nyála:)
9/24 anonim válasza:
10/24 anonim válasza:
Lehet kapni, anyukám vett egyszer ilyet unokaöcsémnek, de nem tudom hol sajna. Lehet teszkóban, oda jár mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!