Melyik a kedvenc Milka csokitok?
Figyelt kérdés
Mogyorós, Epres, Karamelles, Habkrémes, Noisette vagy sima tejcsoki...stb? Most a táblás Milkákra vagyok kíváncsi, de jöhet akár Wafelini..stb is. Nekem a Nosiette a kedvencem ;)2011. márc. 22. 17:01
21/50 anonim válasza:
A paprikáskrumpli izű krémmel töltött.
22/50 anonim válasza:
Körtés, joghurtos, kakaókrémes
24/50 anonim válasza:
A csokoládé habkrémes, és a trioláde.
25/50 anonim válasza:
Nem vagyok nagy Milkás, nekem ált. túl édesek, de a Noisette-t imádom :)
26/50 anonim válasza:
eddig mind ízlett, de most a körtésben csalódtam :/
27/50 anonim válasza:
Nekem a mazsolás-Mogyorós:)
Az ilyen krémmel töltött milkák nekem túl édesek.
28/50 anonim válasza:
Ma vettem egy újfajta 20 dekásat, habosított és a tetején félgömbök vannak, benne karamell, valami isteni. :-)
29/50 anonim válasza:
ezek jók voltak, kár, hohy már nincs
meg lehet kövezni, de a noisiettet és a fehér csokisat nem csípem
viszont jó volt eégebben a citromos és most a körtés...meg az állandó széria persze:)
30/50 anonim válasza:
Az összeset szeretem (bár mondjuk a mogyoróst már kicsit unom), nem volt a felsorolásban... a de a rizseset imádom! :) Meg a karamellásat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!