Melyik a kedvenc Milka csokitok?
Figyelt kérdés
Mogyorós, Epres, Karamelles, Habkrémes, Noisette vagy sima tejcsoki...stb? Most a táblás Milkákra vagyok kíváncsi, de jöhet akár Wafelini..stb is. Nekem a Nosiette a kedvencem ;)2011. márc. 22. 17:01
11/50 anonim válasza:
Nekem a csokoládé habkrémes a kedvencem. Bejött még nagyon a málnás, a citromos-robbanócukros és a csilis. Utóbbiak azt hiszem limitáltak voltak.
12/50 anonim válasza:
Az almáspite ízű,meg a madártejes:)
13/50 anonim válasza:
a tejszínkrémes, a sima és az egészmogyis
16/50 anonim válasza:
Nálunk nem lehet kapni,a karamellás tejszínes habosat:)
Tudom mert már minden nagyobb városban és üzletben,csokinagykerben és drága boltokban is kerestem:)
Csak sima karamellás volt,és az nem olyan finom...
Szóval a tejszínes karamellás és a noisette:)
17/50 anonim válasza:
mazsolás-mogyorós, kekszes, csokoládé habkrémes
De a legjobb szerintem az a focis.:D
18/50 anonim válasza:
Hú, én tegnap vettem limitált szériás szilvás-rizsest. Asszem legalábbis ilyen tejberizses lehet, a szilva az tuti. Hát valami isteni :D
20/50 anonim válasza:
Milkából bármelyik jöhetne tonnaszám! Mindegyik fajta csokijuk nagy nagy kedvenc! Most épp a Daim-ért vagyok oda és vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!