A cappuccino hizlal? :?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 13:53
1/4 anonim válasza:
Eléggé. 1 dl asszem 100 kcal körül van.
Régebben napi szinten ittam, akár 2 pohárral is. [egy pohár=2 [vagy 2,5?!] dl], de mikor megtudtam, hogy ilyen sok kcal van benne, azóta egész jól leszoktam. Most, hogy belegondolok, nem is tudom mikor ittam utoljára cappucinot, pedig imádom nagyon. =)
2/4 Salx Narval válasza:
Az attól függ, hogy hogyan szereted és mennyit iszol.2-3 cukorral, tejszínnel, csokoládéval 2-3 db, rendszeresen naponta, bizony hizlal, főleg ha hajlamos vagy rá.Kevés cukorral és gőzölt tejjel, nem olyan vészes.
3/4 anonim válasza:
Mi édesítővel isszuk,rendes tejhabbal és az majdnem nulla kalória. Tudom,mert cukorbeteg vagyok, a kávé maga is nulla kalória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!