Melyik fondükészítő a jobb, és miért? Fém, vagy kerámia? Elektromos, vagy nem?
Attól is függ, hogy sajtfondüt akarsz készíteni, vagy olajosat vagy csokit.
Mi sajtosat szoktunk, és az ikeás szettet vettük meg. Az nagyon szuper: szép, hangulatos, könnyen tisztítható.
Nekem az elektromos nem teszik, mert nincs hangulata, pedig a fondü pont erről szól.
Ha olajosat akarsz, akkor rézből kell lennie.
Ha csokit, akkor kerámia.
Ha sajtot, akkor öntöttvas.
Köszi a választ :)
Csokit és sajtot.Akkor külön kell hozzájuk venni?
Igen, külön kell.
A sajtos alá nagyobb égő kell (Kikában olcsón lehet venni), a csoki alá csak teamécses, mert odaég.
Csokifondüt kb. 2000 Ft-ért lehet (érdemes) venni, sok helyen drágább, de minek? Sajtosnak érdemes jó minőségűt venni, ami tartós.
Ez a könyv sem haszontalan, de a neten is találsz sok receptet.
Magát a fondüt gázon/villanyon kell megfőzni (hamar kész), és utána feltenni az égőre. Olyat vegyél, amit fel lehet rakni a tűzhelyre. (Az ikeásat fel lehet.) Az elektromosat természetesen nem kell felrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!