A hutoben meddig all el a tojas, vagyis mennyi ido utan romlik meg?
Figyelt kérdés
kaptam falurol 30 tojast es attol felek h megromlik mielott elfogyasztanam, egyedul elek, es nem tudom mennyi ido alatt fogy el, vagy mit keszitsek belole..2011. márc. 16. 17:30
1/6 Bányai Károly válasza:
Ez attól is függ, hogy hibridcsirke tojása, vagy rendes falusi csirke, ill, hogy mivel etették. Házi tojások jól bírják. Nekem van két hetes is, aminek semmi baja nem volt.
2/6 anonim válasza:
1-hónapot is kibír simán.
Nálam legalábbis.
4/6 anonim válasza:
Én is minimum egy hónapot mondok, mi is falun élünk, s saját tojást fogyasztunk, a nővéremék is ezt viszik magukkal, s van, hogy kicsivel több, mint egy hónap után fogy csak el nekik teljesen, semmi bajuk a tojásoknak.
5/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat! :)
2011. márc. 16. 19:07
6/6 anonim válasza:
Szerintem is simán kibírja az 1 hónapot, de nálam mindegy, hogy házi, vagy bolti tojásról van szó, mert anno 15 éve a bundás kenyeret készítettem, 8 tojás már a tányérban, a 9. tojásban pedig egy kiscsirke volt:(. Mondanom sem kell, az összes a kukában landolt. Nos azóta tuti alapon először mindig külön tányérban tojás ellenőrzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!