Milyen nyers zöldségből csináljak "ropogtatnivalót"?
Szeretnék előre elkészítve, dobozkában magammal hozni a munkahelyemre, de nem jutok tovább a szeletelt répánál, meg a karalábénál. Az uborka ízetlen nekem magában, a paprikától meg ég a gyomrom... :S
Ti miket darabolnátok fel és fogyasztanátok nyersen?
esetleg káposzta, krumpli, fehérrépa...
de én inkább gyümölcsben gondolkoznék, és akkor jöhet alma, mandarin, körte, ananász, narancs vagy amit szeretsz.
A nővérem főtt zöldségeket összepürésíti, és úgy fagyasztja kis dobozkákba aztán viszi a munkahelyre :))) mondjuk ez nem ropogtatnivaló.. na mindegy.
Köszi az eddigi válaszokat!
azért kellene zöldség, mert a gyümölcsöket már "eluntam".. az almát nem szeretem, mert nem olyan jó ropogósak már mint régen, a körtét szeretem, de nem ehetek mindennap azt, ananász -narancs azért kilőve mert édes is, meg lédús is.
nem mintha nem szeretném, de most direkt sósabb vagy semlegesebb ízű ropogós dolgokat keresek.
krumplit megeszed nyersen??
:D fura ez a nyers krumpli... mondjuk a fehérrépát sem tudom elképzelni hogy majszolgassam....:D
Retek!! az jóóóó! köszi!
még valami? :)
én a káposztákat tudom javasolni, fehér,-lila, a savanyú káposzta is finom.
én a céklát is szeretem nyersen, kicsit sózva, fehérborsozva.
ha brokkolit veszel, annak a szára is nagyon jó ropogós,
és a a karfiol torzsája is.persze ezek rózsáit megpárolod valami ételhez.
jaj de jóóók!
ruccolát ismerem, finom is!
és a cékla hogy nem jutott eszembe....pedig imádom!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!