Nagyon sokat ettem ma? :S
6:00: 1tejszelet
7:30: Egy bolti sonkás szendvics, volt benne uborka sonka sajt.
9:00: 2házilag készített közepes margarinos pogácsa, 3-3db szalámi és egy-egy kis darab paprika volt benne, Flóra margarinnal megkenve. Ezek mellé fél liter energia ital.
2db tejszelet.
15:00 körül: 1tányér húsleves zöldségekkel, 1db túró rudi, 1db pöttyös guru, 1db pöttyös pont 2, és volt 1pohár mirinda narancs ízű szénsavas üdítőital is.
Ezeken kívül csak vagy 2-2,5liter vizet ittam, volt benne szénsavas ásványvíz is.
De döntsd már el mit akarsz. Fogyózol???
Akkor meg mit keres ennyi édesség az étrendedben? És mi az a 3 után nem evés? Előbb olvass már utána az alapvető dolgoknak tee.. -.-''
Egyáltalán nem fogyózom, csak tartani akarom a súlyom.
Néha egyébként 3után is eszek, attól függ mikor érek haza, de az max 1-2alkalom hetente.
Nem fogyni nem akarok, hanem hízni nem szeretnék. Igaz fogyni se nagyon mivel nem fogyózom.
Amúgy nem szoktam ennyi édes-tejes dolgot enni, max 2szokott lenni általában, ha eszek és még amellé a 2mellé valamit az 1joghurt szokott lenni reggel.
Hát amúgy máshogy nem tudok am enni, pl délben egyáltalán nem tudok ebédelni, már jó ideje így étkezem, 2*szoktam legtöbbször egy nap. 3 vagy 4után meg azért nem eszem mert már megszoktam. De miért olyan rossz h 3-4után már nem eszek?
A vacsorám 3-4körül van, az miért nem jó? Meg mit egyek és mikor vacsorára? Amúgy hétvégén szoktam reggelizni ebédelni meg délután 3körül enni néha kis sütit minden máskor gyümölcsöt.
A tápértéke meg miért lenne 0? Kiszámoltam minimum kb.2000-2200Kcal körül lehetett az amit megettem. Ezek mellé hogy fért volna be még más is? Már így is sok volt szerintem amit ettem ma... Ebédelni meg nem tudok hétköznap az a baj...
Amúgy elmondom régen elég sok súlyfelesleg volt rajtam, tavaly év eleje körül értem el azt a súlyt amennyi kb jelenleg is vagyok, és amikor régen még ilyenkor is kakaót ettem kenyérrel akkor sokkal jobban elkaptam minden betegséget, mostanában keveset meg nem komolyan voltam beteg mint régen... Tehát nem kapom el 1szellőtől a betegséget...
Saját tapasztalatom szeretném megosztani veled: akár fogyókúra, akár súlytartás a cél, két alapszabály van szerintem:
1.) Mennyi kalóriát fogyasztasz el (és az ne legyen több/legyen kevesebb mint amit felhasználsz/nap)
2.) Mikor fogyasztod el, a saját életritmusodnak megfelelően. (Pihenés, alvás előtt mondjuk nem szerencsés megenni az egész napi adagot szerintem)
Amikor én fogyókúráztam (és eredményes volt, 78 kg-ról 54 kg-ra), akkor dekára kimértem az ételt, és délután három után nem ettem semmit. Amikor már csak súlymegtartás volt a cél, lefekvés előtt 6 órával nem ettem már semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!