Szerintetek lebuknék?
Figyelt kérdés
Az osztályommal kimennénk Angliába, busszal. Szerintetek a határon észre vennék a 2,5l vodka-narancsot, amit vinnék?2011. márc. 7. 17:13
4/14 anonim válasza:
"Nincs határ, nem?"
Nagy-Britannia nincs benne a Schengeni egyezményben. Tehát ott lesz ellenőrzés. Addig elfogy, nem?
5/14 A kérdező kommentje:
tavaly voltam egy hasonlón, és ott amikor átléptünk Fro.-ból Angliába, ott (sztem csak nagyjából) átnézték a buszt, és nem akarom, hogy én is, meg mindenki miattam szívjon
2011. márc. 7. 17:20
6/14 anonim válasza:
ellenörzés lesz!!de ne aggodj!!!
7/14 A kérdező kommentje:
mert nem veszik észre?
vagy nem veszik figyelembe?
2011. márc. 7. 17:22
8/14 anonim válasza:
Miért nem öntöd bele egy fantás üvegbe?
Saját fogyasztásra biztos vihetsz ételt és italt.
(Mi 14 éve cigit vittünk ki, fejenként egy dobozzal lehetett, és akkor még nem volt Schengeni határ. Aztán rögtön eladtuk, még így is kerestünk rajta. :D)
9/14 anonim válasza:
nem vodka narancsot keresnek majd!!
10/14 anonim válasza:
Egy vodkától semmi nem lesz, max. ha több, mint 2 rekesz...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!