Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Odaadnátok a helyemben?

Odaadnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Szeretnék találkozni a haverommal, akivel eddig még csak neten keresztül beszéltünk. Vettem neki egy marcipánfigurát, sokáig kerestem mire találtam olyat amilyet akartam.. Erre hazaérek, leteszem a táskám, kiveszem a figurát, és kicsúszott a kezemből, leejtettem.. A figura nem tört el csak a talpából letört egy darab... :/ Hogy lehetek ennyire kétbalkezes? Olyan sokáig kerestem mire találtam olyan figurát. :( Ti odaadnátok neki, vagy így nagyon ciki? :(
2011. márc. 2. 15:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én odaadnám, és megmondanám hogy bocsi, leesett.
2011. márc. 2. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
odaadnám körítésül meg elmondanám azt is, hogy megsebesült mert igen sietett hozzá :)
2011. márc. 2. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg cukormázzal összeragasztani, vagy vegyél marcipánt, és cseréld le az alját.
2011. márc. 2. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki, így is örülni fog neki, főleg ha tudja hogy sokáig kerested és véletlen kicsúszott a kezedből. Légy őszinte, üsd el egy viccel a dolgot, ez mindig kifizetődő megoldás, értékelni fogja :)
2011. márc. 2. 16:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Rendben, oda fogom neki adni, remélem nem fog megharagudni miatta. Utolsó előtti, sajnos nem vagyok olyan ügyes, hogy újat csináljak rá. Mindenkinek ment a zöld jel! :)
2011. márc. 2. 16:26
 6/9 anonim válasza:
100%
Mindenképpen add oda neki, de ne próbáld meg összeragasztani mert így is úgy is látszani fog és akkor csak azt hiszi hogy ilyen selejteket adsz neki inkább mondd el, hogy mi történt és biztosan nem fog haragudni ;) ha meg igen hát megérdemli ;)
2011. márc. 2. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Így lesz! Csak annyira szerettem volna ha jól sikerül ez az első találkozás, és már most bakiztam egyet. :/ Remélem örülni fog neki, nem valami drága dolog, de a jelentését biztosan tudni fogja. :)
2011. márc. 2. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
odaadnám
2011. márc. 2. 17:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha megvan a hiányzó darab, ragaszd vissza celluxal.

Tekerj rá jó sokat, az úgy ipari. Lehet rajta röhögni.

2011. márc. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!