Mindent megmostok főzés/evés előtt?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,hogy szükséges e,vagy éppen ártok vele.Hallottam olyat,hogy azért nem mos meg semmit,mert a fertőzés úgy sem mosódik le.Hát nem tudom ti hogy vagytok vele,de én még a narancsot is megmosom,mielött lehámozom,a tojást meg be se rakom a hűtőbe addig amig le nem mostam.2011. febr. 22. 14:56
11/13 anonim válasza:
csak a kezedet mosd meg a hasmenés után. A többit csak akkor, ha piszkos, vagy permetezett.Így jobban leszel.
12/13 anonim válasza:
Én csak azt ami koszos szemmel láthatóan (pl föld,tyúkszar) . Látom sokan tévedésben élnek,attól,hogy valamit beteszel a csap alá a mikroorganizmusok ugyanúgy rajta maradnak ,ugyanis a víz nem fertőtlenít,sterilizálni meg mégannyira sem.
De ez nem is gond,tisztaság az elengedhetetlen,de sterilnek nem kell és nem is szabad lennie az ételnek,sőt a konyhapultnak sem.
13/13 anonim válasza:
Én szinte semmit nem mosok meg!
Még a krumplit is csak akkor ha nagyon homokos, de azt is csak pucolás után.
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én annó úgy tanultam hogy évente 2kg koszt megkell enni az egészséges immun rendszrehez.ez így soknak tűnik, de meg is esszük sztem még az is aki mindent mosogat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!