2 decis üveges coca cola-t milyen boltban lehet kapni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 21:05
2/7 anonim 

válasza:

kocsmák, szórakozó helyek, bowling pályák és olyan helyeken ahol 2x drágábbak az italok, általában ott szokott lenni ilyen üveges coca cola
(régebben azthiszem boltokban is volt, de mostanában nem találkoztam boltban ilyennel sehol)
3/7 anonim válasza:
Boltokban nem lehet kapni,csak vendéglátó helyeken.
4/7 anonim 

válasza:

Pedig árulhatnák boltokban is mert sokkal finomabb mint a műanyagpalackos coca cola...
5/7 anonim 

válasza:

nálunk a kis falusi boltban lehet kapni, 130 ft + üvegdíj
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, már meg is vettem egy rekesszel a Metróban. 1 üveg 105 Ft.
Előző héten egy étteremben 360 Ft-ért adták. (Igaz, hogy abban volt egy fél citromkarika is :) )
2011. febr. 19. 13:05
7/7 anonim 

válasza:

Vendéglátó helyeken minden italt pofátlanul drágán adnak. Én ajánlottam a Metrót, ott garantált ilyen dolgokban a jó ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!