Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek más is gyűjti a...

Szerintetek más is gyűjti a csokipapírokat?

2011. febr. 16. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
IGEN! Én is gyűjtöttem régen! :-)
2011. febr. 16. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is, sőt, anya is! Van egy nagy könyvem amibe beleragasztgattam a papírokat, néha jó elővenni nézegetni, nosztalgiázni, sok csoki már nem is létezik közülük, meg van olyan, amit külföldről hoztam, eszembe juttatja az emlékeket.

És gondoltam, ha nekem is jó nézegetni anyáét, majd egyszer én is megmutathatom a gyerekeimnek és remélhetőleg tetszeni fog nekik.

2011. febr. 16. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyik szaktársam gyűjti a jégcsokis papírokat... Eléggé bohókás. :)
2011. febr. 16. 13:00
 4/10 EBR válasza:
Ismerek olyan embert aki a cukorkákat gyűjti .
2011. febr. 16. 13:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Ez tök jó.:D

Nagyon szeretem nézegetni a papírokat.:)

Én is gondolkodtam már rajta, hogy beleragasztom egy nagyobb füzetbe őket, de még nem tudom.

2011. febr. 16. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Eszem ágában sincs szemetet gyűjteni. :S
2011. febr. 16. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Én az üvegeket gyűjtöm,mint pl. a Sprite,meg Colás üvegeket. :D De a kicsiket csak.
2011. febr. 16. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Én régen a rágóspapírokat gyűjtöttem, még kiskoromban:) Volt egy csomó, az volt a téveszmém, hogy ha elegem összegyűjtök, kapok egy játék babakocsit. El sem tudom képzelni, hogy jutott az eszembe:D
2011. febr. 16. 19:30
 9/10 A kérdező kommentje:
:-D
2011. febr. 16. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Én egy időben a piás üvegeket gyűjtöttem, csak amikor elköltöztem anyutól hely hiány miatt nála hagytam, ő meg kidobta. :(

Most a Balis üvegeket gyűjtjük méret szerint, mindenből 2db-ot és legnagyobból (asszem 5l-es de szóljatok ha van nagyobb) csak egyet és annak szeretnénk majd egy sarkot csinálni ahol középen van a nagy és mellette csökken sorrendbe a kis sebek mind két oldalon.

2011. febr. 17. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!