Valami jó ebédtipp holnapra? (Vega vagyok, és épp fogyózom:D
Kifogytam az ötletekből, gondoltam valaki hátha tud valami ötletet adni:D A lényeg, hogy lehetőleg alacsony kalóriatartalmú legyen, és ne legyen benne hús.
Köszi:D
És a hülye válaszoktól kíméljetek;)
Valami főzelék, (hozzá főtt tojás, ha belefér.) Vagy saláta: Fehérkáposzta, lila káposzta, fekete retek, sárgarépa lereszelve, citrommal, olivaolajjal meglocsolva.
Lehet: szója-pörkölt, szója-brassói, köles-fasírt.
Én nem vagyok vega, de a leghasznosabb gyors, de egészséges fogyókúrám az volt, mikor minden nap rízst ettem, különféle összekevert párolt zöldségekkel.
Ha tejterméket fogyasztasz, akkor csak a joghurt és a kefír jöhet szóba! Tejföl sajt az kizárva.
Ha tojást is fogyasztasz, akkor a főttojás is mehet bele.
A rízsfajtákat változtathatod (nagyon sok van és az ízük is különbözik) és a zöldségeknek is nagy a tárháza! :)
Emelett a saláta is mehet!
A kávét jöbb ha lecsökkented napi 1 adagra.
Alkohol kizárva!
Minimum 2 hét, de nekem csodákat művelt!
3-4 kg ment le.
De a diéta azért használ, mert tényleg nem eszel semmi mást, csak rizst + zöldséget + salátát + joghurtot + kefírt+ citrusos gyümölcsöt (narancs mandarin ...). De cserébe annyit ehetsz, amennyi jólesik!
Citromos víz \ tea fogyasztása besegít! 2l\nap
(ha hagyma nélkül kibirod, akkor azt is leteheted, vagy csak délelött fogyaszd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!