Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miben más a Delikát ételízesít...

Miben más a Delikát ételízesítő a többitől, hogy olyan drága? Mert az összetevői szinte ugyan az mint a többié.

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem más de van ugye a reklámköltség meg a márkanév amit meg kell fizetni. Én egy olcsó fajtát használok az is nagyon finom.
2011. febr. 8. 16:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Én sem vettem már vagy ezer éve delikátot,mert nagyon drágállom. Ma vettem egy 75grammosat,131ft volt. Kíváncsiságból megnéztem az összetevőit,és a másik olcsónak is. Ugyan az.
2011. febr. 8. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen ez van a márkás termékek esetén!

Minden ugyan az, de ki kell fizetni a márkát(több reklámköltség, hírnév fentartása stb.)

Pedig gyakran jobb minőségút is találni a nevenincs fajtából.

Én már nagyon régen száműztem a márkás termékeket,semmi esetben sem veszek olyat, márkátlanból is találok olyat vagy jobbat.

2011. febr. 8. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:

Az összetevők ugyanazok, de az arányok nagyon nem.

Hidd el egy sparos ételizesítő meg egy Vegeta között azért elég nagy különbség van...

Persze azért nem akkora, mint árban...

2011. febr. 8. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 doboszoli ***** válasza:

Egy cimborám dolgozott ilyen "kényelmi termékeket" gyártó cégnél, szerintem hihetünk neki.

A különbség 1-2%. Mármint a "márkásban" 95% só van, a "gagyiban" 96%.

Ilyen áron sót eladni, nem semmi. Bár, amíg lósz@r van, veréb is van.

2011. febr. 8. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem a delikátban:jódozott só 68%,a tescósban 65,5%. Elég érdekes.
2011. febr. 8. 19:01
 7/8 doboszoli ***** válasza:
Akkor rosszul emlékeztem a számokra, de az arányok ok.
2011. febr. 8. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 SzaboBarnabas válasza:

Én meg az összeset száműztem a háztartásból. Saját magam csinálom száritott zöldségekből és sóval fűszerekkel.

Általában répát, hagymát, petrezsejmet, esetenként burgonyát, zellert, petrzsejem levelet, tv vagy lecsó paprikát száritok. Ezeket dió darálón darál át, majd szárutom és még szárazon apróbra töröm. Majd sózom, borsozom, piros paprokázom és kész. Zacskó és száraz hűvös helyen tárolom. Van olyan mint a bolti, csak épp flavamin, glutamin, bors aroma nincs benne. Mert minek is.

2017. júl. 31. 19:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!