Miben más a Delikát ételízesítő a többitől, hogy olyan drága? Mert az összetevői szinte ugyan az mint a többié.
Igen ez van a márkás termékek esetén!
Minden ugyan az, de ki kell fizetni a márkát(több reklámköltség, hírnév fentartása stb.)
Pedig gyakran jobb minőségút is találni a nevenincs fajtából.
Én már nagyon régen száműztem a márkás termékeket,semmi esetben sem veszek olyat, márkátlanból is találok olyat vagy jobbat.
Az összetevők ugyanazok, de az arányok nagyon nem.
Hidd el egy sparos ételizesítő meg egy Vegeta között azért elég nagy különbség van...
Persze azért nem akkora, mint árban...
Egy cimborám dolgozott ilyen "kényelmi termékeket" gyártó cégnél, szerintem hihetünk neki.
A különbség 1-2%. Mármint a "márkásban" 95% só van, a "gagyiban" 96%.
Ilyen áron sót eladni, nem semmi. Bár, amíg lósz@r van, veréb is van.
Én meg az összeset száműztem a háztartásból. Saját magam csinálom száritott zöldségekből és sóval fűszerekkel.
Általában répát, hagymát, petrezsejmet, esetenként burgonyát, zellert, petrzsejem levelet, tv vagy lecsó paprikát száritok. Ezeket dió darálón darál át, majd szárutom és még szárazon apróbra töröm. Majd sózom, borsozom, piros paprokázom és kész. Zacskó és száraz hűvös helyen tárolom. Van olyan mint a bolti, csak épp flavamin, glutamin, bors aroma nincs benne. Mert minek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!