A puffasztott rizs hizlal?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 18:33
1/13 anonim válasza:
Nem, mert csak a heyet foglalja a gyomrodban. Nem érzed magad éhesnek, de nem sok kalóriát tartalmaz.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nem laktat,de sokat nem birsz enni belőle,és nem is tartalmaz sok kalóriát.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, mennyit eszel meg egyszerre belőle. Egy csomagban 10 szelet van, 360 kalória egy csomag.
5/13 anonim válasza:
Dehogyis,honnan veszed ezt a bolondságot!inkább épp az,hogy eggyáltalán nem hízlal!!!
6/13 anonim válasza:
Én reggelire eszem egy kicsi szendvicset,a nap többi részén,puffasztott rizst kefirrel eszek.Majd este még 6 körül ha éhes vagyok,eszem 2-3db puffasztott rizst.mellette Tornázom heti tornázom(Norbi)kb:napi1,5 órát.Ki mit gondol,fogyaszt,vagy inkább hizlal a puffasztott rizs?Olvastam olyan véleményt is,hogy valaki tömegnövelésnél alkalmazta.
7/13 anonim válasza:
én ha megennék belőle 20 csomaggal, akkor se laknék jól. Ezért inkább nem is veszek.
8/13 anonim válasza:
én van úgy, hogy reggelire csak pár szelet puffasztott rizst szoktam enni. joghurtal a tetején a legfinomabb és utánna ebédig nem is nagyon eszem :)
9/13 anonim válasza:
hát az edzőm szerint nem hízlal, viszont tejterméket ne fogyassz!!!! meg torna nélkül semmit sem ér :) nekem naponta van edzésem :D és pár edzés után már látszott rajtam a fogyás :)
10/13 anonim válasza:
utolsó: te segghülye vagy. muszáj tejterméket enni abban van a fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!