Mit NEM ennél meg semmi pénzért?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 17:24
2/21 anonim válasza:
Majom agyvelőt, koponyájában tálalva, csigát, sült szöcskét, férget, és kukacot.
3/21 anonim válasza:
Ha egyet kell mondanom, amit semmilyen körülmények között nem ennék meg, az a szar.:)
4/21 A kérdező kommentje:
még több választ várok, az első kettőnek meg köszi :D
2011. febr. 6. 17:35
5/21 A kérdező kommentje:
hejesbítek, az első 3-nak :D
2011. febr. 6. 17:35
6/21 anonim válasza:
Én is a szart mondtam volna. A többit simán megenném :D
7/21 A kérdező kommentje:
fujj :D én kutyát macskát nem csak azért mert gusztusom, de szívem se lenne hozzá. A többiről nem is beszélve
2011. febr. 6. 17:40
8/21 anonim válasza:
Emberhúst és kakát nem ennék biztosan. A többit azért nem mondom, mert ha olyan helyzetben lennék, meg biztos nem ölném, de ha elém raknák a pl. sült macskát, megenném, mert fontosabb h életben maradjak.
9/21 anonim válasza:
emberből származó dolgokat nem.
ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy nagyon éhes vagyok, akkor bármi mást kb.
az életösztön nagy úr. na meg az éhség is.
nézd meg az életben maradtak c filmet. ők pl megették a társaik hulláját, mert dolgozott bennük az életösztön. megtörtént eseményt dolgoz fel, szóval nem fikció.
10/21 anonim válasza:
én a McDonaldsos kajákat és a szart nem enném meg,...de a többi ehető kaját igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!