Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem el a be panírozo...

Hogyan tegyem el a be panírozott húst ha csak holnap sütöm meg hogy jó legyen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen a tányért vagy a tálat amibe teszem a kipanírozott húst, folpackkal lezárom, és így hűtőbe rakom.
2011. febr. 6. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen zárd le folpackkal, nehogy megszívja magát a hűtőben lévő nedvességtől.
2011. febr. 6. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi a fagyasztóba szoktuk tenni.
2011. febr. 6. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 6. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:

holnapig sima hűtőben sem lesz semmi baja, de azt tanácsolom, hogy tegyél rá egy papírtörlőt és úgy fóliázd le, akár folpackkal, akár alufóliával, akár egy sima neylontasakkal.

a keletkeztő párát a papír felszívja, így nem ázik el a panír.

hidd el, régi tapasztalat.

üdv.

2011. febr. 6. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!