Hogyan tegyem el a be panírozott húst ha csak holnap sütöm meg hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 10:40
1/5 anonim válasza:
Én egyszerűen a tányért vagy a tálat amibe teszem a kipanírozott húst, folpackkal lezárom, és így hűtőbe rakom.
2/5 anonim válasza:
Mindenféleképpen zárd le folpackkal, nehogy megszívja magát a hűtőben lévő nedvességtől.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. febr. 6. 11:22
5/5 anonim válasza:
holnapig sima hűtőben sem lesz semmi baja, de azt tanácsolom, hogy tegyél rá egy papírtörlőt és úgy fóliázd le, akár folpackkal, akár alufóliával, akár egy sima neylontasakkal.
a keletkeztő párát a papír felszívja, így nem ázik el a panír.
hidd el, régi tapasztalat.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!