Pálinkát főztem mitől lett diannás ízű?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 17:00
1/3 anonim válasza:
Nem nyúlt hozzá a Dia vagy az Anna?
2/3 anonim válasza:
Mert biztos Diannás cukorból csináltad
3/3 doboszoli válasza:
Helytelen cefrekezelés, (ecetesedés) tetézve a kozmaolajok le nem választásával. (nem dobtál ki elegendő előpárlatot.
Valamit javul, ha újra átfőzöd, és mindaddig amíg a szúrós szagot érzed a pálinkán, kiöntöd. A végén 40 fokos lejövő anyagnál fejezd be a főzést, és desztillált, vagy ásványvízzel állítsd be a kívánt fokot. Tökéletes már soha nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!