Hogyan főzünk otthon pálinkát?
Figyelt kérdés
Ebbe beleértem a pálinka főző berendezést is.
Ha már szabad akkor miért ne, csak az a baj, hogy nem tudom hogy kell!
2011. jan. 21. 18:59
1/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy ne sz@rt, vagy mérget főzz sok gyakorlat kell!
Gyere le vidékre, és kérj meg valakit, hogy mutassa meg neked!
2/4 anonim válasza:
Én egyszer csináltam, na soha többet. Hosszadalmas, körülményes, és abszolút nem éri meg árban. Olcsóbb a boltban megvenni, mint órákig pancsolni, ráadásul ha elrontod, még jól meg is vakulsz tőle.
3/4 sanyi54 válasza:
Ha pálinkafőzéssel kapcsolatban, bármi kérdésed van tudok segíteni, nem annyira ördöngős dolog megcsinálni. Most egyszerűbb a helyzet mint anno, lehet mindent kapni, régen a rézcső is igen kurrens áru volt. Vágj bele nyugodtan, nagy élmény lesz az első főzet pálinkától berúgni!
4/4 doboszoli válasza:
Nagyon sok segítséget találsz a neten, érdemes utánaolvasni.
Mindemellett érdemes élőben is megnézni, gyakorlott kollégánál, mert bár valóban nem ördöngösség, de azért
jó néhány csapdát tartogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!