Szereted a tatár bifszteket? Én most pirítom hozzá kenyeret, és most bontom a száraz vörös bort hozzá. Akkor most jó nekem vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 18:33
11/13 anonim válasza:
Én nem szeretem, de hát ízlések és pofonok. Jól néznénk ki, ha mindenki ugyanazokat az ételeket szeretné.
Utólag is egészségedre váljék :)
12/13 anonim válasza:
Mi hátszínből csináljuk 2-szer átdarálva. 1800 ft/kg. Elég 30 deka. ll füszert használunk hozzá. Mi az a fekete pecsenye?
13/13 anonim válasza:
a feketepecsenye combrész, vagy frikandónak is hívják.én is csak a hentesnél láttam, hogy gyönyörűszép sovány hús
/ki volt írva, hogy feketepecsenye :))/és abból vettem tatárnak. de volt , amikor fehérpecsenye volt a szép, akkor abból vettem.lényeg, hogy teljesen faggyúmentes,háromszor átdarálva nekünk tökéletesen megfelel tatárnak.
persze, most az igazi ínyencek fölhöldülnek, de nekem erre futja és még egy vendégem sem fordított hátat a bifsztekemnek:)
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!