Édes vagy inkább száraz vörös bor?
Figyelt kérdés
Párommal jövőhéten kerti bográcsos főzőcskét tervezünk!
18 évesen szeretek főzni és napi szinten csinálom,viszont bográcsban még nem főztem!Vörösboros pörit szeretnék!Milyen bort ajánlanátok?
Válaszokat előre is köszönöm!
2011. máj. 13. 19:47
1/6 anonim válasza:
Szerintem pörköltbe teljesen mindegy. Mellé szárazat. :)
2/6 anonim válasza:
A pörköltbe semmiképp se tegyél édes bort.Olyat se amit vacak lőrének tartasz mert elrontja.Kellemes száraz bort tegyél bele és ne túl sokat.Jó bográcsolást.:)
3/6 tothgubi válasza:
Olcsó, száraz bort kell beletenni.Felesleges drágát venni bele mert tök ugyanolyan lesz. max 300 ft
4/6 anonim válasza:
Képzeld! Magamtól sose tettem volna ilyet. De! Stohl András tanácsára egyszer kipróbáltuk. A szarvashoz. És! Azóta csakis ÉDES vörösborral öntjük fel a pörköltet. Vizet se teszünk bele! NAGYON jó. De tényleg, mi inni is csak szárazat szoktunk, és először nem is akartam engedni sem az édeset. De megérte megpróbálni. És semmi lőre! Csak olyat, amit meg is innál!
5/6 anonim válasza:
Mindegy, de minőségi legyen, ne kupakos!
Üdv!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Nagypapám borász szóval a minőségi bor garantált,csak a fajtájára voltam kíváncsi!Köszönöm!
2011. máj. 15. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!