Valaki segítene? Milyen csokit vennétek meg csomagolás alapján?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy ha elétek tenne valaki csokikat és neked csak csomagolás alapján kéne döntened milyen csokit választanál?
(szín,minta) vagy bármi ami eszedbe jut,milyet választanál??
2011. jan. 27. 19:13
11/14 anonim válasza:
Elsősorban nem a csomagolás, hanem az összetétel alapján választok, de azért leírom, h engem mi fog meg. Szeretem, ha a csomagolás színe hasonló, mint a tartalomé, csokik esetében barna-fekete, és legyen rajta egy fénykép arról, hogyan néz ki belülről. Egy kis arany, vagy ezüst még elmegy, de a legjobb és legminőségibb hatást az kelti, ha matt, vagy természetes anyagú a papírja! Minél csilivilibb, nekem annál inkább bóvlinak tűnik a termék, amit a színes külsővel kell kompenzálni. Ha megfigyelitek, az igazán minőségi csokik szolid csomagolásúak.
12/14 anonim válasza:
papírcsomagolás, tehát igényesebb nem csak ilyen műanyagba zárt élvezet :D tetszik ha sötét a csomagoló, mondjuk szép étcsokibarna és akár nyomott minta is van rajta, valamint pl arany szegély. Az elit kinézetű csokit választanám :)
13/14 anonim válasza:
A cadbury csokinak a csomagolás megoldása érdekes. Alucsomagban van a csoki és az van betekerve papírral. Imádom kibontani :)
Színnel kapcsolatban én arany vagy pezsgő vagy krém színt részesítem előnyben, és azon valamilyen élenkebb színű nem túl nagy márkajelet\masnit.
A drágakövek képei jól mutatnak a csokikon (nem értettem soha, hogy a desszertcsokikon miért virágok képei találhatóak).
Írd majd meg, hogy mi lett a végeredmény :)
14/14 anonim válasza:
Mostanság a retró dolgok a kelendőek :) Nekem is azok tetszenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!