Valaki segítene? Milyen csokit vennétek meg csomagolás alapján?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy ha elétek tenne valaki csokikat és neked csak csomagolás alapján kéne döntened milyen csokit választanál?
(szín,minta) vagy bármi ami eszedbe jut,milyet választanál??
nekem pl. a milkánál tetszik a lila csomagolás,szóval olyat választanék aminek élénk szine van(rózsaszín stb.)
más kérdés,hogy allergiás vagyok és a kinderen kívül nem ehetek mást.
marketing hazi feladat?
En a szines csomagolasut, foleg a piros, rozsaszin, lila szinut valasztanam. joghurtos epres rajzzal a csomagolason. A formaja legyen atlagos. Legyen egy kicsit vastagabb mint az atlag csoki.En nem szeretem a mogyoros, mandulasat. De az epres, malnas, mazsolas rajz a csomagolason az vonzo nekem.
köszi a választ.
Főként a mintákra lennék kíváncsi.. :)
Pályázatra kellene.
És pont ilyen választ(válaszokat) várok,mert kíváncsi vagyok másnak mi a vonzó és milyen mintájú csokikat választ szívesebben..
köszönöm a választ.
(esetleg linkelhettek is ha úgy könyebb..)
első vagyok.
a gyümölcs a csomagoláson az még tetszik.
Szia!
Én az igényes, gusztusos csomagolás alapján, illetve az összetevők (minőség) alapján választanék.
Amelyikben nem etilvanilin, hanem igazi vanilia van, illetve magas a kakótartalma azt választanám.
Üdv!
A csomagoláson jól mutat a sötét (barna vagy fekete) és az arany kombinációja. Valahogy azt sugallja, hogy jó minőségű, bársonyosan olvadó csokival lesz dolgom.
A Lindt csokik csomagolása ebből a szempontból nekem bejön.
hááát
én olyan gombóc artúr vagyok
mindenfajta csoki jöhet , a csomagolás mellékes
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!