Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan jöhetek ki heti 2000...

Hogyan jöhetek ki heti 2000 ft-ból?

Figyelt kérdés
Bejárós, diák vagyok heti 3000-et kapok de egy 1000-st félre teszek mindig mert péntekenként sokáig maradok bent a városban. Na szóval kajára 2000 Ft-ot költök csak sokszor nem elég. Reggel nincs időm se kaját se innivalót csomagolni. Mit javasoltok? Mit tudnék venni amit a suliban könnyen elfogyaszthatok?
2011. jan. 25. 18:15
 1/8 anonim válasza:
100%
Este sem tudsz esetleg másnapra szendót készíteni magadnak? Az lenne a legolcsóbb. Akkor 10 dkg felvágott több szendóba elég napokig. A zsömlét, kiflit elég hetente egyszer megvenni frisset, szorosan alufóliába csomagolva egyesével el lehet tenni a mélyhűtőbe, és ha kiolvad, olyan, mint a friss. - nem vicc! 2000 ft egyébként nem túl sok. könnyen elkölthető. zsonglőrködni kell sajnos belőle.
2011. jan. 25. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan dolgozni járok, és nem tudok ennyi pénznél többet költeni egy héten én sem.

Egyszerre megveszek több zsömlét és lefagyasztom. Este kiveszek 2-3-at, kienged, ugyanolyan mint mikor friss volt.

- vajas-sajtos

- vajas-felvágottas

- májkrémes

- stb..

Így 2000-ből simán ki lehet jönni. Sokkal olcsóbb, mintha boltban vennél péksütit.

Azt írod reggel nincs időd, na én is pont ezért este csinálom meg, és a hűtőbe teszem.

2011. jan. 25. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Én is dolgozom de 10000 alatt nem jövök ki egy héten , igaz abban már van főtt étel meg sör is.
2011. jan. 25. 18:35
 4/8 anonim válasza:
88%
90 Ft-ért lehet kapni kínai instant levest.
2011. jan. 25. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Pénteken nem maradsz bent sokáig a városban, és mindjárt jobban kijössz. Gondolom otthon azért eszel reggel meg este. Én heti 1000-ből élek, ez van hétvégére is, szerintem simán be lehetne osztani... amúgy a csapvíz ingyen van.
2011. jan. 25. 18:48
 6/8 anonim válasza:
63%

Heti 2000 Ft kajára nagyon sok!

Főleg, hogy van reggelid, meg vacsorád.

2011. jan. 25. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
kifli-joghurt...100 ft alatt megúszod.innivaló, meg csapvíz.
2011. jan. 25. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
15%
Nekem kb egy napi ezres a kajám én is bejárós vagyok. Itthon nincs időm reggelizni, ezért a suliban veszek kaját (egy nagyobb szendvics 2-300 Ft), aztán valahol a városban ebédre nézek valami menüt az kb 700 Ft, szal már el is ment az ezres, vacsorára meg ált mindig van itthon valami, de sokszor nem eszek semmit. Hozott szendvics nem játszik, reggel idő nincs rá, az esti másnap már nem "olyan" vagy már lehet teljesen mást kívánok.
2011. jan. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!