Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mivel van tele a hűtőtök?

Mivel van tele a hűtőtök?

Figyelt kérdés

Gyakran vásárolok, és általában alig bírom haza cipelni. Mégis, miután elpakolok mindent, akkor is kong a hűtő az ürességtől. Tejek, tojás, sajt, vaj, 1-2 rúd párizsi és májkrém. Általában ezek vannak benne.

Ki mivel tömi tele? Eddig akárhol jártam, sosem volt az a benyomásom, mint itthon, hogy olyan üres..

2011. jan. 24. 15:53
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Üdítő,szalámi,tojás,vaj,joghurt,szalonna,májkrém,zöldségek,tej,kechup,mustár,virsli,
2011. jan. 24. 16:58
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk is vegyes ilyen téren a felhozatal. Van tálcás szalámi, rúd májkrém, vaj, bor, kóla, lekvár, tojás, tej, joghurt, kefír, paradicsom, római saláta, és uborka, avokádó, rudi, virsli, pezsgő (szilveszteri maradék, valószínűleg már ki is fogom önteni a lefolyóba), Ballentine's, ananászlé, kínai kel, gomba, fagyasztóba darált hús, sertéscomb, grillcsirke, marhalapocka, rövidkaraj, jó sok hal, pizza, 1 csomag elősütött fornetti, gyümölcsök közül kivi, citrom, francia saláta keverék, gyalult tök, borsó, energiaital, ásványvíz, kutyakonzerv.

Így soknak hangzik, de nekem sincs tele a hűtőm. :)

2011. jan. 24. 17:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és lemaradt a ketchup, mustár, majonéz, tormakrém, piros arany, a gulyáskrém és a fokhagymakrém.
2011. jan. 24. 17:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

ketchup mustár majonéz lekvárok tubusok

10 tojás

1 vaj egy margarin esetleg egy vajkrém

répa, petrezselyem káposzta

felvágott, kenőmájas

víz, páálinka

macskakaja

fazekak lábosok: csirkemell, leves, főzelék, darált mák,

zsír, tejföl, tej, joghurt

2011. jan. 24. 17:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az nem mondanám,hogy tele van. De nem is baj,mert hárman vagyunk a kisgyerekünkkel és ránk rohadna a feleslegesen tárolt kaja. Felsőpolon bontott termékek (Fevágottak,kolbász,májas,sajtféle),másodikon vajak,bontott befőtt,joghurt vagy mi lenne az? Anyós hozta a gyereknek.... Harmadiktkól lefele étel maradékos edények(leves,főtt tészta<-ez megy a kutyának most már. Ajtóban kecsap,mustár,olaj,almaecet,egy bontatlan tej,darált erős paprika,néhány tojás. A zöldségtároló dobozban citrom,kigyóuborka,hagyma. Hirtelen ennyi jutott eszembe. De van,hogy még ennyi sincs itthon csak a legszükségesek,amivel elkerülöd az éhenhalást! :) A bevásárlás függ a pénztárcától,otthonról való kimozdulási kedvtől( kertvárosiak vagyunk,az utcánk környékén maszek kisboltok vannak,ahol másfél-kétszeres áron kapod meg a kaját mint a tescoban vagy lidlben,ezek meg nagyon messze vannak.
2011. jan. 25. 07:54
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Próbáltam már én is feltölteni zöldséggel, de nálunk megrohadnak általában.. A fiam az oviban eszik, a férjem a munkahelyén, én meg rendelek inkább, mint hogy 1 személyre főzzek. Így is elég egy adag két napra.

Utolsó! Ne haragudj az érdeklődésért, de nem Esztergom kertváros véletlenül?

2011. jan. 25. 08:31
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem,nem esztergomi vagyok. Néhányszáz kmrel arrébb laku nk tőletek,Orosházán.
2011. jan. 25. 08:47
 18/21 anonim válasza:
76%
Te kérdező esztergomi vagy kertvárosi vagy?
2011. jan. 25. 09:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem, de dorogi, ami egyiktől sincs messze:)
2011. jan. 25. 10:18
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

Nekünk nincs fagyasztónk és főként csak zöldségekkel van tele a 240 literes hűtőnk. Az oldalfiókokban elfér pár apróság mint citrom, gabonatej, nyers gyömbér, paradicsomszósz, ritkán tejtermék...

Mondjuk a családunk vegetárius és a reform irányt követjük, így mindig friss ételeket készítünk és nagyon sok friss és nyers zöldséget eszünk minden étkezéshez.

2011. jan. 25. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!