Mivel van tele a hűtőtök?
Gyakran vásárolok, és általában alig bírom haza cipelni. Mégis, miután elpakolok mindent, akkor is kong a hűtő az ürességtől. Tejek, tojás, sajt, vaj, 1-2 rúd párizsi és májkrém. Általában ezek vannak benne.
Ki mivel tömi tele? Eddig akárhol jártam, sosem volt az a benyomásom, mint itthon, hogy olyan üres..
Nálunk is vegyes ilyen téren a felhozatal. Van tálcás szalámi, rúd májkrém, vaj, bor, kóla, lekvár, tojás, tej, joghurt, kefír, paradicsom, római saláta, és uborka, avokádó, rudi, virsli, pezsgő (szilveszteri maradék, valószínűleg már ki is fogom önteni a lefolyóba), Ballentine's, ananászlé, kínai kel, gomba, fagyasztóba darált hús, sertéscomb, grillcsirke, marhalapocka, rövidkaraj, jó sok hal, pizza, 1 csomag elősütött fornetti, gyümölcsök közül kivi, citrom, francia saláta keverék, gyalult tök, borsó, energiaital, ásványvíz, kutyakonzerv.
Így soknak hangzik, de nekem sincs tele a hűtőm. :)
ketchup mustár majonéz lekvárok tubusok
10 tojás
1 vaj egy margarin esetleg egy vajkrém
répa, petrezselyem káposzta
felvágott, kenőmájas
víz, páálinka
macskakaja
fazekak lábosok: csirkemell, leves, főzelék, darált mák,
zsír, tejföl, tej, joghurt
Köszönöm a válaszokat! Próbáltam már én is feltölteni zöldséggel, de nálunk megrohadnak általában.. A fiam az oviban eszik, a férjem a munkahelyén, én meg rendelek inkább, mint hogy 1 személyre főzzek. Így is elég egy adag két napra.
Utolsó! Ne haragudj az érdeklődésért, de nem Esztergom kertváros véletlenül?
Nekünk nincs fagyasztónk és főként csak zöldségekkel van tele a 240 literes hűtőnk. Az oldalfiókokban elfér pár apróság mint citrom, gabonatej, nyers gyömbér, paradicsomszósz, ritkán tejtermék...
Mondjuk a családunk vegetárius és a reform irányt követjük, így mindig friss ételeket készítünk és nagyon sok friss és nyers zöldséget eszünk minden étkezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!