Mivel van tele a hűtőtök?
Gyakran vásárolok, és általában alig bírom haza cipelni. Mégis, miután elpakolok mindent, akkor is kong a hűtő az ürességtől. Tejek, tojás, sajt, vaj, 1-2 rúd párizsi és májkrém. Általában ezek vannak benne.
Ki mivel tömi tele? Eddig akárhol jártam, sosem volt az a benyomásom, mint itthon, hogy olyan üres..
Rendszer van a hűtőben. A felső polcon vannak a tejtermékek, margarin, vajkrém, sajt, joghurt, túró rudi...
A második polcon vannak a felvágottak, bacon szalonna, virsli, illetve ha aznap elkészítem akkor a nyers hús.
A harmadik polcon készételek, maradékok.
A negyedik és egyben utolsó polcon (ami valójában egy fiók) a zöldségek-gyümölcsök vannak.
Az ajtó polcain vannak a tojások, a szószok (ketchup, mustár), öntetek, italok.
Nekünk se szokott tele lenni. Ami általában mindig van bent az: sajt, felvágott, vaj, tej, mustár, zöldségek. Ha főzök valamit, akkor még ezekhez társulnak egyéb alapanyagok.
Amúgy van, amikor nagybevásárlást kell csinálni mondjuk ünnepek előtt és mindig nagyon meglepődök, hogy az ilyenkor teli hűtő hogy leapad 2 nap alatt, pedig csak ketten vagyunk.
23L
Nálunk sokszor azért van "tele", mert lusta vagyok átpakolni a főtt kaját nagyobból kisebbe!:))
Egyébként, ami mindig van bent, az tojás, vajkrém, felvágottak, sajt, tej, gyümölcs, zöldség, bor, üdítő (ha beesik egy vendég), de elég nagy a hűtőnk, nehéz telepakolni. De engem nem zavar, így legalább hamarabb megtalálok mindent!
ez a félig üres vagy félig tele dilemma:))nálunk is többnyire az van benne, mint másnál. felvágottak, sok poharas tejtermék, tej, 2 lt-es üdítő, szódásüveg,tojás az
ajtóban is, meg plusz egy dobozzal a térben.zöldség, gyümölcs. a fagyóból kivett dobozolt kaja "átmenetileg"
ha friss húst veszünk széttrancsírozásig az is ott dekkol
persze jól becsomagolva és elkülönítve.
szóval én mindig úgy érzem, hogy kéne egy nagyobb hűtő,mert ez mindig dugig van.
aztán, ha jól meggondolom a csomagolóanyagok, tálcák
dobozok veszik el a hely nagy részét.
össze vissza mindenféle :D
bor, tejszínhab, joghurt, zöldség, felvágott, sajt, májkrém, savanyúság, lekvár, kecsap, mustár, majonéz, olivabogyó, tojás, tegnapi kaja, tej.. meg apróságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!