Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hány %os tejet veszel? Miért?

Hány %os tejet veszel? Miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Süteménynek elég a 1,5%-os, az a legolcsóbb.

De inni 3,6%-osat veszek, helyi termelőtől.

2011. jan. 23. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
1,5-eset általában, azt hiszem az a legolcsóbb, de megvallom én csak az árát figyelem a %-ot nemigen. A rendes tehéntejet nem iszom meg, nekem a bolti tökéletes. Lehet, hogy olyan szinten átdolgozzák, szűrik, zsírtalanítják stb, hogy már semmi köze az eredeti tejhez, de engem nem érdekel. Tulajdonképpen ez az ami miatt megiszom. Az original tehéntejet képtelen vagyok.
2011. jan. 23. 22:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Ami olcsóbb. Sajnos.
2011. jan. 24. 10:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Legszívesebben cak tehéntejet vennék, de kicsi korom óta fáj tőle a hasam.(enyhe laktózérzékenység)az 1,5-ös tejtől viszont semmi bajom...akik meg azt írták, h semmi köze a tejhez, még mindig több, mint a családi, és reggeli ital nevű borzalmaknak...
2011. jan. 24. 13:27
 15/15 anonim ***** válasza:

ha van 200Ft alatt akkor 3,5-et veszek,amugy 2,8

de sütibe,levesbe az olcsó 1,5-t veszem

bocitejet nem innám meg,érzem rajta a bocit (gyerekként ihattam volna rengeteget,de nem birtam már akkorse)

2011. jan. 25. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!