Fél kilós túrót vettem, és savanyú, vissza viszem kicserèlik?
Fú, utolsó nemsemmi, hogy odaöntötted a tejet, jól tetted :) Én nem mertem volna szerintem...bár ki tudja. :)
Mi egyszer ice tea-val jártunk úgy, hogy kibontottuk, tiszta kénes-ammóniás csípős szaga volt. Belekortyoltunk (nem nyeltük le természetesen) és tiszta marós íze volt. Felhívtuk először a gyártót, szartak rá, aztán felhívtuk a fogyasztóvédelmet és ők kicserélték nekünk.
Páromék régen kólával jártak úgy, hogy benzines volt (visszaválthatós üveg). Valószínű nem mosták ki az üveget rendesen, valaki benzint tárolt benne és utána visszaváltotta. Őket meg elhalmozták mindenféle ajándékkal meg sok üveg kólával, csak ne jelentsék fel őket. :D
Ha nem akarják kicserélni neked, írj be a panaszkönyve nyugodtan, aztán írj a fogyasztóvédelemnek is.
Hallottál már a HACCP-ről? Hazard Analyse Critical Point?
Ez egy nagyon szigorú ellenőrzés az élelmiszeriparban , melynek lényege a romlandó áruk megóvása. Valahol, valaki itt hibázott, nem biztos,hogy a bolt, rosszabb,hogy esetleg a gyártó, vagy a szállító nem tartotta be a kötelező előírásokat.Erre nagyon harapnak.
Én is vettem már bontatlan, sértetlen dobozú MIZO tejfölt,ami penészes volt, aminek a szavatossága is jó volt.
Valószínűleg a gyártás során hibáztak..ne hygad annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!