Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Supersize Me! Láttátok a filmet?

Supersize Me! Láttátok a filmet?

Figyelt kérdés
Valóban ennyire hízlal a Mekis kaja vagy ez túlzás? Videók: http://www.youtube.com/results?search_query=supersize+me&aq=f
2011. jan. 20. 00:16
 1/10 anonim válasza:
Nem túlzás, ez a valóság. Egy pici szenyában is többszáz kalória van, és messze nem az egészségesebb tápanyagokból, csak olyasmi amire a szervezetnek nincs szüksége (ekkora mennyiségben).
2011. jan. 20. 00:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Most látom az Amerikaiak negyede kórosan elhízott... Amúgy én falun gyerekeskedtem (sokáig ismeretlen volt a Meki) lehet emiatt nem lakok jó a Big mac-el sem. :) Tapasztalatok?
2011. jan. 20. 00:28
 3/10 anonim válasza:
ha emberi mértékkel fogyasztod akkor nincs gond.
2011. jan. 20. 00:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem is lehet vele jól lakni, csak ha 3-4-5-öt megeszel, persze ez elhízáshoz vezet. igazi kalóriabomba
2011. jan. 20. 00:33
 5/10 anonim válasza:

Első vagyok.

Kóstoltam már sok mindent. A legnagyobb szendvicsük elfogadható olyan tekintetben h elég laktató, viszont hihetetlenül drága és egészségtelen.

Ehhez képest a városban van egy másik burgeres, 600 forintért kapsz egy óriásit, tényleg akkora, hogy hiába vagyok nagy étvágyú, csak ritkán tudom legyűrni egyben. Van vagy 30 féle burgerük, de akár te is megmondhatod, hogy mit rakjanak bele (majonézes kukorica, ilyen-olyan húsok, hagyma, retek, saláta, ubi, sonka, tengeri herkentyűk, stb) + az egészet a szemed előtt csinálják, tehát nincs olyan mint a mekiben h hátul bárki burgerébe beleköphetnek vagy hereszőrt rakhatnak (dolgozik ott haverom, tudom mik mennek néha).

Nem mondom, hogy a sarki burgeres nagyon sokkal egészségesebb lenne, hisz a gyors kaja sosem az, de biztos, hogy több a természetes tápanyag benne, olcsóbb, több. Lehet, hogy nem eteti magát annyira, mert a meki kaja sokak szerint igen, annyira finom, szerintem mármár annyira szintetikus, hogy műanyag íze van.. :)

2011. jan. 20. 00:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Amerikaban a Super Size menu sokkal nagyobb,mint az itthoni.
2011. jan. 20. 00:49
 7/10 Madmax12 válasza:
48%
Mekibe nem szeretek járni,mert drága és egészségtelen,csak olajat eszel izesitővel,meg hangyasavat iszol vizzel.Ha hamburger,akkor a régi bucizsemlében a hus,igazi pari káposzta,hagyma,csalamádé.......Egyszóval Fanni büfé a tuti.(400ft).....ja és non stopp nyitva.
2011. jan. 20. 00:53
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
jajj emberek... ez a film eltulozza a dolgokat... kimondja, hogy mindennap ott kell enni? kimondja, hogy hányásig kell zabálni??? amugy meg millió féle salátát lehet kapni a mekiben... MINDIG MINDEN ESETBEN a Te döntésed mikor, hol és mennyit eszel... ennyi...
2011. jan. 20. 05:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha otthoni kosztból annyit ennèl reggelire ebédre vacsira mint a pali a filmben, ugyan úgy elhíznàl!
2011. jan. 20. 09:03
 10/10 anonim ***** válasza:
54%
A mekis kaját félreértitek.Nem magas a kalóriatartalma, csak ami benne van, nem hasznos tápanyag, így a szervezet nem tud semmi igazi értéket hasznosítani belőle, csak a zsírokat.
2011. jan. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!