Supersize Me! Láttátok a filmet?
Első vagyok.
Kóstoltam már sok mindent. A legnagyobb szendvicsük elfogadható olyan tekintetben h elég laktató, viszont hihetetlenül drága és egészségtelen.
Ehhez képest a városban van egy másik burgeres, 600 forintért kapsz egy óriásit, tényleg akkora, hogy hiába vagyok nagy étvágyú, csak ritkán tudom legyűrni egyben. Van vagy 30 féle burgerük, de akár te is megmondhatod, hogy mit rakjanak bele (majonézes kukorica, ilyen-olyan húsok, hagyma, retek, saláta, ubi, sonka, tengeri herkentyűk, stb) + az egészet a szemed előtt csinálják, tehát nincs olyan mint a mekiben h hátul bárki burgerébe beleköphetnek vagy hereszőrt rakhatnak (dolgozik ott haverom, tudom mik mennek néha).
Nem mondom, hogy a sarki burgeres nagyon sokkal egészségesebb lenne, hisz a gyors kaja sosem az, de biztos, hogy több a természetes tápanyag benne, olcsóbb, több. Lehet, hogy nem eteti magát annyira, mert a meki kaja sokak szerint igen, annyira finom, szerintem mármár annyira szintetikus, hogy műanyag íze van.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!