Baj ha 13 évesen szeretem a csokilikőrt?
Nyilván nem az alkoholtartalma miatt szereted, hanem az íze miatt, ami miatt inkább édességnek minősül. Vigyázz vele, mert ennek ellenére nem olyan ártalmatlan, mint amilyennek tűnik, én egyszer két üveggel ittam meg (fokozatosan fogyott el egy buliban, nem is figyeltük, mit iszunk és mennyit). Olyan másnapos lettem, mint soha életemben. Bár alapból nem sűrűn vagyok macskajajos, de az brutális volt, nem tudtam felkelni az ágyból, mert álló helyzetb kerülve azonnal összeestem. :)
Egy-két pohár oké, de vigyázz vele, mert sunyi egy pia, főleg ha nem vagy hozzászokva még az iváshoz.
25/N
az nem baj, ha szereted, csak az, ha iszod is
ihatsz egy kupicával a szülinapodon meg karácsonykor, ez ki is meríti a "néha" fogalmát
de ennyi
szia:)én is szeretem-16/lány
egyébként szerintem nem baj,jobb mintha 50%-os pálinkát innál..szerintem olyan 4%-os kb.
Én csináltam csokilikőrt, nagyon egyszerű és kihagyhatod belőle az alkoholt, ha aggódsz miatta :)
Szerintem ha egy kis langyos tejjel pótlod az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!