Női ital a Martini (Rosso)?
19 éves fiú vagyok és általában azt szoktam inni a bárban.
Többször is hallottam már félfüllel, hogy a Martini női ital lenne de most az apám lebaszott hogy hogy ihatok egy ilyen női italt...
Egyébként eddig azért nem nagyon aggódtam a dolog miatt mert senki nem szólt meg érte a lányok se mutatnak semmit a nemtetszésükből(ha van egyáltalán)úgymond náluk egyáltalán nem gátol semmiben, és nem utolsó sorban férfiaknál is szoktam látni.
Ha valóban női ital, akkor valami más helyette? Mit ajánlanátok?
Valóban azt szokták mondani,hogy női ital.De idd nyugodtan,legalább nem égetettszesz,ami tömkreteszi a májadat,meg villámgyorsan berúgsz tőlük.
Nem égetettszesz a bor,a sör, a pezsgő,a vermut,a martíni.
Egészségedre!!
A magyarokat sajnos nem nagyon érdeklik a külföldi italok, így a legtöbben sajnos sz*rt se tudnak róluk.
Sokszor azért tartják nálunk a martini rossot női italnak, mert vicces módon felespohárba töltik és úgy isszák. Vagy mert nálunk az számít "férfiasnak", amit szenvedés lenyelni. (Összefügg ez persze a pálinkával is, ami alapjában véve "karcosabb", mint az érlelt párlatok.)
Aki női italnak tartja, az egyszerűen műveletlen. Nekem pl a kedvenc vermutfajtám, bár általában házilag csinálom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!