Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől van ez? (Kérdésed túl...

Mitől van ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
A napokban majdnem minden ételtől hányingerem lesz,nem tudom miért.Rizs,sültkrumli,hús stb...M'c Donald's-os,KFC-s,Burger King-es dolgokról már ne is beszéljünk,azoktól mindig hányni szoktam :/ Ha ez számít:13/L
2011. jan. 6. 23:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
attól hogy sokat eszel ne egyél kb 1 hétig és utánna nemfogod kihányni
2011. jan. 7. 00:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Az első tippem az lett volna,hogy terhes vagy,de az a korod miatt kiesik(remélem)!

Sok minden okozhatja!Akár az iskolai stressz is!

Ha nem múlik el menj orvoshoz!

2011. jan. 7. 00:13
 3/13 anonim ***** válasza:

Iskolai stressz?? ..nah nem már.. annyira könnyen mindent arra fogunk rá..

Mitől stresszesebb most az általános iskola, mint anno volt 15éve?

Szerintem elkaptad azt a vírusos hányás-hasmenés dolgot, ami mostanában megy.. Egyre több embertől hallok hasonlókat. :( A biztonság kedvéért ha nem múlik, tényleg menj el dokihoz, az a biztos.

Jobbulást!

2011. jan. 7. 00:29
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem eszek sokat.1 hétig ne egyek?Ki van zárva -.-

Nem lehetek terhes.

Az nem lehet,hogy nagyon zsírosak és ezért nem bírja a gyomrom?

2011. jan. 7. 00:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Sulit nagyon lazán veszem,nem stresszelek rajta.

M'c Donald's-os,KFC-s,Burger King-es dolgokat már kb.1 éve nem bírom,nem hinném,hogy vírus lenne.

Köszi a válaszokat.

2011. jan. 7. 00:37
 6/13 anonim válasza:
Ahelyett, hogy ide irosgatnál kérdezd meg inkább anyukádat...
2011. jan. 7. 00:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerinted ő ilyenkor ébren van?Amúgy meg ilyenekkel nem zavarom.
2011. jan. 7. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát minket se zavarj!! Kialvatlan vagy, az a problémád!! A szülők pedig igen jó probléma megoldók lennének, ha tudnák, hogy éjjel gépezel.
2011. jan. 7. 07:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Gyorskaják. A tested elindította a védekező mechanizmust. Egyszerű, egyél otthoni, menzai, főtt ételt, zöldségeket, vajaskenyeret, gyümölcsöt a hambi helyett. A mekis kajától én is rosszul vagyok - utána, miután ettem belőle, pedig én évente egyszer-kétszer, ha bevállalom.
2011. jan. 7. 08:01
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem a bunkók véleményét kértem.Nem tetszik valami,el lehet húzni,vagy egy kicsit normálisabban válaszolni(ezt a 81%-osnak szántam).Én a kérdésemre szeretnék választ kapni,nem azt,hogy kioktassatok.Elvileg ez az oldal arra van,hogy megkérdezzem amit akarok.Nem hiszem,hogy azt kérdeztem,hogy "Szóljak anyámnak,vagy ne?"

Köszi az utolsónak.

2011. jan. 7. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!