Létezik olyan teás üvegkancsó, ami hőálló?
Figyelt kérdés
Teának vettem üvegkancsót már a másodikat, mindkettő szétrepedt, amikor beleöntöttem a forró vizet. Az első kimondottan teás kancsó volt, öblös, de vékony üvegből, műanyag fogantyúval. Második alkalommal végig repedt a forró víztől.
A második már vastagabb üvegből volt, nem kimondottan teás, de gondoltam, ha vastag üvegből van talán bírni fogja.
Nincs teafőzőm, vízforralóba szoktam vizet forralni, a kancsóba tenném a filtert és úgy önteném rá a forró vizet.
Milyet vegyek harmadjára??
2011. jan. 6. 13:18
11/14 anonim válasza:
Nem tudom merre laksz, de az IKEA-Riklig nevű teáskancsó nagyon jó, nyugodtan önthetsz bele forró vizet, bírja a kiképzést. De általánosságban elmondható, hogy talán úgy nem reped szét az üveg, ha először csak 1-2 dl forró vizet öntesz bele lassan, vársz egy picit hogy átvegye a hőmérsékletet és aztán a többit.
12/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a választ! Sok hasznos dolgot írtatok, tudok belőle meríteni:-) Sajnos messze lakom Budapesttől, ezért IKEA-sat max. rendelni tudok, ha van náluk ilyen... majd megnézem. Köszönöm az ötleteket!
2011. jan. 7. 13:03
13/14 anonim válasza:
szia!
Tegyél bele 1 fémkanalat mielőtt beleöntöd a forró vizet,így nem reped meg.Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!