Imádom a gombát! De viszont "fogyózok"! Milyen kevésbé kalóriadúsabb receptek vannak?
Ha salátával eszed, olajban sütve sem hízlal (annyira, mintha sült krumplit ennél brassóival). Mihez képest kalóriadús, ez mindig kérdés.
Panírozd be (tk. liszt!), ecsettel kend meg olajjal és rakd forró sütőbe.
Vagy amit még szoktam: csak besózom, kiszedem a szárát és a szára helyére tölteléket teszek. Ha van maradék fasírozott (nyersen), akkor azt. Ha nincs, akkor egy kanál füstölt krémsajtot (Karaván), és megsütöm sütőben.
A gombapörkölt olivaolajon megpárolt hagymával szintén nem dob rád, főként ha nem nokedlivel eszed, hanem pl.Abonett kenyérrel, Ham-lettel, ezek szénhidrátban és kalóriában is szegények egyaránt, de a vegyes zöldségköret is tuti hozzá ( paradicsom, paprika, uborka )
Huhh, meg is kívántam.
:))
Hát nem hiszem, hoyg egy rántott gomba nagyon hízlalna, de én amúgy sem eszem rántva.
Vajon megpirítom a'la nature. Bár én köretnek eszem steakhez. Mindenesetre nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!