Hogy hatott rád a Coca-Cola?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan érzed magad tőle. Kifejezetten a Coca-Colát iszom, és van olyan táplálékkiegészítő amit elhagytam, mert nem éreztem hiányát, energikus voltam. Aztán később a testem egészsége látta kárát, lehetett ez a Cola miatt ? Rád hogy hat ? Energikus, vidám leszel tőle ? Van valami más jó hatása talán.2011. jan. 4. 23:42
21/26 anonim válasza:
Nem hat rám sehogyan sem. Mintha vízet innék. Pedig én aztán sok sok Colát iszok nap mint nap.
22/26 anonim válasza:
Én nem vagyok kólapárti,inkább vizet iszom,tejet,gyümölcslevet,néha teát,vagy szörpöt.
Régen én is imádtam a kólákat,üdítőitalokat,de mostanában inkább visszaszoktam a vízre. És az egészséges italokra. Amit én még imádok,és nem tudom magamtól megvonni,az az energiaital.. Egyszerűen imádom! Persze nem vagyok függő. :) Nem iszok olyan sokszor,havonta 1-2x,de van hogy 2-3 hónapig nem is iszok.No,meg a kávé.. :\\:S 2-3 naponta egy adag kávé,félkanál cukorral,és tejporral. Felfrissít,és imádom az ízét..
A kérdéshez visszatérve,szerintem hagyd a kólákat a francba. Csak negatívumokat tudok felsorolni róla.
23/26 anonim válasza:
Nagyon ritkán iszok, de ha igen, akkor csuklani kezdek tőle :D
24/26 anonim válasza:
állítólag kokacserjelevél-olajat tartalmaz, tehát mindannyian drogozunk :D
26/26 anonim válasza:
Fosok tőle,és végre a család is leszokott róla,és gyümi levet iszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!