Hogy hatott rád a Coca-Cola?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan érzed magad tőle. Kifejezetten a Coca-Colát iszom, és van olyan táplálékkiegészítő amit elhagytam, mert nem éreztem hiányát, energikus voltam. Aztán később a testem egészsége látta kárát, lehetett ez a Cola miatt ? Rád hogy hat ? Energikus, vidám leszel tőle ? Van valami más jó hatása talán.2011. jan. 4. 23:42
11/26 anonim válasza:
Én általában karácsony és szilveszter környékén szoktam inni.Még múlt héten úgy 17:30 felé megittam egy kis pohárba(most nem emlékszem, hogy mennyi volt) és este alig tudtam aludni.Elfelejtettem, hogy koffein is van benne, emiatt max dél előtt iszok már csak egy kicsit belőle, mert ha este iszom, nem alszom:D Amúgy nekem kicsit olyan bizsergető érzés van akkor amikor lekortyolom, nem tudom miért:D Általában akkor akkorákat büfizek, hogy a szomszéd is meghallja:d (persze panel házban:D)
12/26 anonim válasza:
Ritkán iszom kólát, a csapvíz a király, meg az üres tea. Ha mégis iszom, többnyire társaságban, feldobódom tőle, és egész sokáig nem tudok elaludni.
De a Coke-ot nem annyira szeretem, inkább a Bomba vagy a Red Bull kóla.
13/26 Salx Narval válasza:
Bocs a kérdésre el is felejtettem válaszolni.Gyerek koromban én is nagyon szerettem, lehet, hogy akkor is ártalmas volt, de jobb ízű volt mint a manapság kapható Coca-cola,de akár, a Pepsit is említhetném.Nekem túl édesek és a karakterükből is sokat vesztettek.Talán még a dobozos úgy ahogy elmegy, egy kis citromot abba is kell tennem.Közvetlen hatását nem éreztem, csak egyszerűen ízlett, még a szomjamat sem igazán oltotta.Manapság nem nagyon iszom.
14/26 anonim válasza:
Nekem sosem volt bajom a colával.Ez szervezet függő is.Szerencsére bármennyit ittam sosem lettem rosszul :).
15/26 anonim válasza:
Nem nagyon hat rám sehogy, szeretem az ízét, de nem leszek tőle sehogy.
16/26 anonim válasza:
Utoljára akkor ittam, amikor még csak az üveges változat volt.
17/26 anonim válasza:
Szomjas maradok tőle. Hiába tartalmaz koffeint, rajtam ez nem segít...:S
18/26 anonim válasza:
Hát ez az energikus, vidám leszel tőle duma úgy hangzik, mintha valami drogról beszélnél. :)
Mivel a kóla maró hatású, ráadásul szénsavat is tartalmaz, ezért kifejezetten nehéz, zsíros ételek után szoktam fogyasztani. Segíti az emésztést és a telítettségérzést gyorsan elmulasztja. (hiszen a szénsav fellazítja a gyomortartalmat, és a maró hatás miatt pedig segít megemészteni)
Szomjoltásra alkalmatlan, illetve nagyobb mennyiségben émelygést okozhat.
19/26 anonim válasza:
Én kis koromtól kezdve ittam kólát, egyre többet. Majd 22-26 éves koromra alig maradt ép fogam. Nagyon megbántam, mostmár cseszhetem:( Mindenki kerülje a kólát és egyéb üdítőket azt ajánlom!
20/26 anonim válasza:
nekem alapból nem bírja a szervezetem, f*sok tőle rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!