Furcsa kérdés: milyen halat egyek, és hogy készítsem el?
A helyzet a következő: nemrég eldöntöttem, hogy szeretnék egészségesebben élni, és ezzel pár kilótól megszabadulni. Rengeteg helyen olvastam, hogy a hal nagyon ajánlott fogyókúra esetén, viszont a családban senki sem szereti a halat. Ha ettem is, azt még gimis koromban, menzán, viszont azokról nincs túl jó emlékem.
Tehát a kérdésem: milyen halat ajánlanátok egy abszolút kezdő halevőnek :D amit egyszerű elkészíteni? és hogyan csináljam meg? (természetesen rántott vagy olajos/tejszínes nem lehet a fogyókúra miatt).
tokehal, lazac, tonhal
neem tudom Mo-on milyen az ara, de nincs benne szalka es isteni finom
Sokfelé kapható most a pangasius filé, 1000 HUF/kg.
Nem egy karakteres ízű hal, de szálkamentes, fehér húsú,
jól fűszerezhető. Kezdő halevőnek tökéletes.
Ott van még a hekk,(1400), a tenyésztett vadlazac filé(2500)
tonhal és társai.
Mondjuk a keszeg és a ponty is elkészíthető szálkamentesen, de ez már egy felsőbb iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!