Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért vannak kis fekete kövek...

Miért vannak kis fekete kövek a lencsefőzelékben?!?!

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan kérdezed akkor lehet, hogy koszos volt a lencse... :) Előfordul.
2010. dec. 31. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

nem hiába bízták a lencseválogatást Hamupipőkére:))

elvileg konyhatisztának kellene lennie, csak meg kellene mosni, gyakran szennyezett, de lehet, hogy elszáradt fekete lencsék. ha ki tudod halászni tedd azt és öntsd le a levét.másik lében főzd tovább.

üdv és BÚÉK:))

2010. dec. 31. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

1.Lehet,hogy Babi néni benne felejtette a bauxitot.

2.Nem válogattad ki a lencsét.

Fekete köveken kívül találhatsz még benne mindenféle nem oda való magokat,héjakat meg egyéb kutyagumit is,úgyhogy ajánlatos nagyon jól kiválogatni főzés előtt.

2010. dec. 31. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Áztatás/főzés előtt, még szárazon mindig át kell válogatni a lencsét, babot, sárgaborsót. Vigyázz, mert a fogatok bánhatja, ha kavicsra haraptok!
2010. dec. 31. 17:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szórakoztató válaszokat! :D Nem én főztem, de mikor másodszor haraptam kis fekete kavicsra, kicsit ideges lettem :) Boldog Új évet!
2011. jan. 1. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Előfordul...

Én minap olyan szemetes lencsét találtam venni, hogy ketten majd egy órán át válogattuk a nagyanyámmal. :) De legalább jót beszélgettünk.

A fekete apró valamik lehetnek pl. gazmagok is, bár az nem kemény, mint a kő.

Mi ezeket találtuk benne: hüvely, lencse hüvelyben, kő, gazmag, búza, kukorica, rossz szemek Made In: LIDL :)))

2011. jan. 1. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!