Hogyan kell tartósítani illetve elrakni a disznó és a baromfi vért? Mennyi ideig lehet tárolni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 09:53
1/4 anonim válasza:
Simán berakod egy zacskóba, utána meg be a fagyasztóba.
Bár én utálom. Fagyasztóban több hétig is eláll.
2/4 anonim válasza:
ha sült vérre gondolsz és nem akarod le fagyasztni akkor én azt aj ánlanál hogy eddmeg 2 nap alatt
3/4 doboszoli válasza:
Disznóét megabálva, felkockázva.
Ha szükség van rá előző nap kivenni, és pluszos hűtőben magától kienged, utána úgy jársz el vele, mint a frissen abálttal.
Nem lesz olyan mint a friss, de élvezhető marad.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat
2011. jan. 10. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!