Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet úgy sütni/főzni, hogy...

Lehet úgy sütni/főzni, hogy nem kostólom meg a saját készítményem?

Figyelt kérdés
Az étkezésem nagyon szigorú szabályokon alapszik,ezért szinte sose kóstolhatok bele a tésztákba/rakott krumpliba/omlettbe s nagyjából a legtöbb ételbe. Azt ne kérdezzétek,hogy én mit eszem,mert hosszú lenne a magyarázat és nem is tartozik ide. A kérdésem egyszerű: szeretek főzni/sütni. Lehetséges ez úgy hogy nem kóstolok bele az ételbe ?
2010. dec. 27. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

lehetséges, anyukám mostanában nem szokta megkóstolni. Mondjuk néha kicsit túlsózza, de majd belejössz.

volt az m1-en vmi húzottszeműs szappanopera, ott a kis szakácscsaj nem érzett ízeket xd

2010. dec. 27. 10:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehet. Azokat az ételeket amiket nem szeretek (pl:gombapörkölt) azt én sem kóstolom meg.Tudja az ember ha gyakorlott háziasszony,hogy x adag ételhez mennyi só és ételízesítő kell.Inkább legyen kicsit sótlan,utólag lehet tenni bele ha valakinek így nem felel meg:)
2010. dec. 27. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Hát, kedves kérdező, én jelenleg terhességi cukordiétán vagyok, elvileg nem szabadna cukros dolgokat kóstolnom, de én még a párom teáját is egy nyalintásra megkóstolom, mikor ízesítem, ez nálam amolyan bevett szokás, kaját, ha főzök szinte mindig.
2010. dec. 27. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak sóból, fűszerből inkább kevesebbet tegyél, mint többet.
2010. dec. 27. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Én mindig kóstolás nélkül főzök. Rutin és némi gyakorlás és te is képes leszel rá.
2010. dec. 27. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:

én is kóstolás nélkül főzök és ennek ellenére pont elszoktam találni az arányokat, bár tényleg rutin kell hozzá (azért nem sok).

egyik legrosszabb szokásom, hogy nem szeretek kóstolni. enni viszont igen :)

2010. dec. 27. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!