Mekkora 20 gr csirkemell?
brrrrhh, fagyasztott ételt a picinek!!! milyen anya az ilyen? A rendes anya lemegy a henteshez és vesz 20 g csirkemellet, és azt megfőzi.
Hogy fog az a gyerek így felnőni!? még véletlenül többet kap vagy kevesebbet
Én amikor elkezdtük a husit a kislányommal, húslvesben megfőztem a csirkét (lehetőleg ne tesco-sat!!) - és NEM mellet (mert az a legszárazabb, legfolytósabb, hanem a combját és a szárnytövét (bőr nélkül) apró cafatokra tépkedtem betettem jól szétnyomkodva egy zacskóba és mindig törtem egy darabot belőle és rotyogó, már majdnem kész főzelékbe beledobtam, pillanatok alatt kiolvadt.
Már 2 éves a kislányom, nem lett baja a fagyasztott husitól :)
És sose mértem grammra!!
Bíztam benne, hogy a csipetnyi irónia majd átjön neked, de tévedtem. Aki ilyen kérdést fel tud tenni, attól mire is számíthat az ember.
De kaphatsz olyan pontos választ tőlem, mint senkitől ezeddig:
"Mekkora 20 gr csirkemell?"
tessék: Súlyra pontosan 20 gramm, se több se kevesebb, vagy inkább az a tömege:)
A külső befoglaló méretei pedig változóak: lehet 50 x 30 x 20 mm vagy 30 x 60 x 30 mm, de igazából lehet pl. 100 x 5 x 6 mm
Ezzel már meg vagy elégedve, ugye?
és képzeld, mindezt munka mellett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!