Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mekkora 20 gr csirkemell?

Mekkora 20 gr csirkemell?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert nincs digitális mérlegünk és a konyhai nem méri meg.Ne írjátok,hogy 20dkg-ot osszak 10 felé mert már fagyóban van össze vissza:)
2010. dec. 13. 21:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

brrrrhh, fagyasztott ételt a picinek!!! milyen anya az ilyen? A rendes anya lemegy a henteshez és vesz 20 g csirkemellet, és azt megfőzi.

Hogy fog az a gyerek így felnőni!? még véletlenül többet kap vagy kevesebbet

2010. dec. 14. 10:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Én amikor elkezdtük a husit a kislányommal, húslvesben megfőztem a csirkét (lehetőleg ne tesco-sat!!) - és NEM mellet (mert az a legszárazabb, legfolytósabb, hanem a combját és a szárnytövét (bőr nélkül) apró cafatokra tépkedtem betettem jól szétnyomkodva egy zacskóba és mindig törtem egy darabot belőle és rotyogó, már majdnem kész főzelékbe beledobtam, pillanatok alatt kiolvadt.

Már 2 éves a kislányom, nem lett baja a fagyasztott husitól :)

És sose mértem grammra!!

2010. dec. 14. 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
-bocsi, az kimaradt, hogy zacskóban betettem a fagyóba :)
2010. dec. 14. 11:09
 14/17 A kérdező kommentje:
10.54-es.nem ezt kérdeztem és nem azért, mert ha többet kap akkor bármi baja is lenne.Szerintem keress valami munkát magadnak mert kezdessz becsavarodni...Az értékelhető válaszokat köszönöm!
2010. dec. 14. 18:21
 15/17 anonim ***** válasza:

Bíztam benne, hogy a csipetnyi irónia majd átjön neked, de tévedtem. Aki ilyen kérdést fel tud tenni, attól mire is számíthat az ember.

De kaphatsz olyan pontos választ tőlem, mint senkitől ezeddig:

"Mekkora 20 gr csirkemell?"

tessék: Súlyra pontosan 20 gramm, se több se kevesebb, vagy inkább az a tömege:)

A külső befoglaló méretei pedig változóak: lehet 50 x 30 x 20 mm vagy 30 x 60 x 30 mm, de igazából lehet pl. 100 x 5 x 6 mm

Ezzel már meg vagy elégedve, ugye?

és képzeld, mindezt munka mellett:)

2010. dec. 14. 22:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Szegény gyereked-ha van egyáltalán....Az élő fába is belekötsz.De az ilyen ember így érzi jól magát!Szarom le tetszik-e a kérdésem vagy nem,nem kellett volna rá válaszolni,ha meg dolgozol kedves,akkor nem eleget ha dolgoznál nem érnél rá másokba belekötni irónia ide vagy oda ez inkább egy idiótától jött váalsznak tűnt aki kezd befordulni,szólj a pasidnak bújjatok már végre össze:):):)...!!
2010. dec. 15. 10:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként itt nem a te tiszted eldönteni ki milyen kérdést tesz fel,ha szerinted idióta a kérdés akkor egyszerűen nem válaszolsz rá, ennyi.Ennek a honlapnak ez a lényege,hogy kérdéseket tegyenek fel,mindegy milyet normális emberek meg válaszolnak rá.Normális..emberek.Sajnálom,hogy egy ilyen szerencsétlen ,megkeseredett,boldogtalan ember válaszolgat más kérdésekre is.Fújjj.Szióka mióka!
2010. dec. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!