Mi a véleményed a receptemről?
Éhes lettem a koleszban gondoltam főzök egy kis tésztát aztán majd teszek rá valamit. Fel is teszek egy fazék vizet, közben eszembe jut h alig van valami a hűtőben, összeszedek mindent amit csak találok: 1 vákuumfóliás lazac (3 hete lejárt de még nem büdös), 1 kis majonéz (alig van a flakonban vagy mi az), só, citromlé, 1 fej vöröshagyma, oregano.
Most nem bonyolítom túl a tésztafeltét összeállításának leírást, a lényeg h minden felsorolt dolgot felvágtam (mármint amelyiket fel lehetett) és összekevertem, majd ízlésesen a tészta tetejére borítottam.
Művem elkészülte (és elfogyasztása) után úgy érzem már volt értelme a létezésemnek ezen a világon.
Sztetek fejlesztenem kéne a képességeimet és mégtöbb forradalmian új ételt kéne kitalálnom?:D
Nagyon ügyes vagy. A kollégiumi lehetöségekhez képest. Buday mehet a sunyiba! :-)))))
Na, nálunk ez a lazacostészta. Hagymát, füstölt lazacot daraboljuk, lesütjük, füszerezzük és felöntjük tejszinnel. Ha kész, kifött laskatésztával elkeverjük. :-) Sajttal megszorva fogyasztjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!