A tesco-ban a bio részlegen lévő étcsokoládét kóstolta már valaki? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem a márkára, de totál ismeretlen cucc az biztos. De mivel "Bio" csak nem valami tesco gazdaságos csoki lehet.2010. dec. 12. 00:43
1/3 anonim válasza:
Lehet ennél agyamentebb hülyébb ostobább süketebb dolgot elképzelni? Mert én 70 éves vagyok sok dolgot láttam de ezt überelni nemigen lehet bio csokoládé! És persze ezért az agyamentségért még pluszban kell fizetni!60 évvel ezelött ilyen süketséggel nem lehetett embereket becsapni! Most sokan előre vagy hátrafelé mennek?
2/3 anonim válasza:
a teszkóba minden kaja gagyi, akárholmáshol vedd meg. pl spar meccs
3/3 A kérdező kommentje:
Már miért lenne minden gagyi, ezt te sem gondolod komolyan. Egy márka termék a spar-ban is ugyanaz a termék. Ja, amúgy a dm-ben is van bio csoki 700ftért, bár ez a bio dolog tényleg őrültség. Plusz ennyiért már lindt-et kapni.
2010. dec. 12. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!