Milyen húsból készül a Mekis sajtburger?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 19:14
1/12 A kérdező kommentje:
állítólag Marha...
De akkor miért ilyen papírállagú?
2010. dec. 9. 19:16
3/12 anonim válasza:
Mert az sem biztos,hogy marha HÚS!Lehet,hogy valami más a marhából!Ne egyetek ojan sz@rt!!!Boltból se vegyetek húst,de NE legyetek vegák!!!Csak háztól vegyetek húst,onnan is ojat,amit láttátok,hogy azt vágják,és megbíztok benne,és nem egy daganatos d.glött állat húsát együk!!!
4/12 anonim válasza:
19:25 ne mond már meg mit együnk és mit ne -.- Nem fogadok el tanácsot olyantól, aki az olyat ojannak írja.
5/12 anonim válasza:
A mekis burger nagyrésze szója és különböző adalékanyagok,állományjavitok,izfokozók stb.
Csakúgy mint a virslinek,párizsinak,májkrémnek,stb
Kétséges az is,van e benne hus egyáltalán,ha van akkor inkább vágóhidi hulladékokra,nyesedékekre kell gondolni egy szelet szaftos marhahátszin helyett..
6/12 anonim válasza:
19:30-asnak van igaza. Én dolgoztam egy évet mekiben.
7/12 anonim válasza:
19:29 nézd meg,milyen húsokat etetnek meg veled!Beteg,daganatos állatokat levágnak,és megetetnek veletek.Nézd meg,menj el egy vágóhídra!
8/12 A kérdező kommentje:
19:33 valoban olyan szörnyű?
Mert elkérik a 200+ Ft-ot egy sajtburgerért, és még állnak is a méteres sorok értük..
2010. dec. 9. 19:37
9/12 anonim válasza:
Jobb ha nem tudod meg. :/
"Aki szereti a kolbászt és a politikát, az ne nézzen utána, hogy készülnek."
:)
10/12 anonim válasza:
És kit érdekel ez? mindneki tudja, h nem egészséges, de őszintén engem rohadtul nem érdekel, mert havonta ha 1 sajtburgert megeszek, és van ennél sokkal egészségtelenebb is, csak nem tudtok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!