Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy családi ital?

Mit jelent az, hogy családi ital?

Figyelt kérdés
Valaki tudja, mi az pontosan?
2010. dec. 8. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Olyan élelmiszernek látszó szemét, amit tejként nem lehet eladni, mert nem felel meg a minőségi követelményeknek. Ilyen a "Reggeli ital" is.
2010. dec. 8. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

50 % tejből van, a többi permeátum, vagyis tejipari melléktermék.nem egészségtelen, de nem is teljes értékű

termék.nem szabad tejnek nevezni, csak tejital, vagy családi ital, vagy reggeli ital stb. néven hozható forgalomba.hasonlóan a növényi zsíros frissföl,farmföl

és társaihoz, amiket tejfölnek nem szabad nevezni.

üdv-tejes-

2010. dec. 8. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
magyarul: hulladék
2010. dec. 8. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

De gáz, azt hittem ezeket már nem árulják. Még amire az van írva, hogy "tej", annak se sok köze van hozzá.

Ha tehetitek, vegyetek házi tejet, egyre több helyen és egyre olcsóbban hozzá lehet jutni!

2010. dec. 8. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

bírom, mikor ilyen sajtnak látszó tárgyakra is ráírják, hogy ömlesztett élelmiszerkészítmény, vagy némelyeket sajtra emlékeztető termék. stb

az a helyzet, hogy manapság már csak nagyon nagyon drágán lehet olyan kuriózumokat vásárolni, mint pl: gyümölcslé, pálinka, sajt, kenyér, tej, stb stb.

szégyen ez az egész.

2010. dec. 8. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Tejnek látszó fehér folyadék, ami még képről se látott tehenet, nemhogy tejet.

Egyébként sajnos tényleg az avn, amit az egyik előttem szóló leírt...lassan a mindennapi élelmiszerek kuriózumnak számítanak a sok feljavított tömegnövelt izé mellett, amit képesek a boltok polcaira kitenni.Kíváncsi lennék, hogy aki ezetek a valamiket kitalálja eszik-e belőle valaha...mert szerintem nem.

Nekünk szerencsénk van, mert 2 percre van tőlünk egy piaccsarnok, ahol őstermelőktől lehet megvenni a tejtermékeket, kenyeret, zöldségeket, savanyűságot...igaz, hogy drágább, mint a bolti változat, de inkább spórolunk máson, mint az ételen.

2010. dec. 8. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:

A favorit akkor is a füstízű termékek!

Csak tudnám miért olcsobb és jobb ráönteni a füstaromát mint bedobni a füstölőbe?!

Szerintem ezeknek csak az a lényeg hogy mérgezzenek..

2010. dec. 8. 16:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. dec. 8. 22:54
 9/9 anonim válasza:
dedurva, ezeket én sem tudtam. mondjuk már volt szerencsém a csízió "sajthoz", durva, ehetetlen szar, vettünk vagy másfél kilót, fuck. XD
2010. dec. 13. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!