Mondjátok meg nekem kérlek, miért nem vágják fel a pizzériák a pizzát?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm, mikor kihozzák, és egyben van. Miért nem lehet felvágni a köcsögöknek?2010. dec. 4. 22:45
11/18 anonim válasza:
minden jóravaló társaságban van legalább 1 ember akinél van bicska...
12/18 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem tudhatják, hányan vagytok, hány szeletre kellene vágni.
13/18 anonim válasza:
Vagy mert a pakolászás közben így nem "kócolódik össze". Amúgy én sem tudom mi olyan megerőltető abban, hogy elővegyél egy kést, és felvágd. :S
14/18 anonim válasza:
Talán ahhoz is lehet némi köze, hogy egy pizzaszakács lemelózik egy hónapban kb. 250-300 órát olyan tempóban, hogy az 2-2,5 ember munkája lenne, és ha a 14-dik órában megrendelik tőle az aznapi 250. pizzát, mivel NEM(!!!) tartozik a munkájához, hogy felvagdossa neked a kajádat, pont telibe sz.arja, hogy hogy eszed meg.
15/18 anonim válasza:
Én találkoztam már olyannal, hogy a pizzéria (ez egy kicsi volt, csak kiszállítással) tulaja nem vett pizza szeletelőt, mondván, hogy az drága, és jó az úgy egyben is.
Szóval nem biztos, hogy a pizza készítőjét kell leköcsögözni, vagy maximum személyesen, hogy lehetősége legyen belenyomni a fejedet a kemencébe, hogy égjen beléd egy kis jómodor.
16/18 anonim válasza:
Látom Te sem sütöttél még otthon pizzát (nem mirelitre gondolok). Ha a sütőből kivéve egyből megpróbálnád felszelni, jó esély lenne arra, hogy a még forró feltét ráragadna a késre és a szeletelés közben összetúrnád a feltétet. Gondolom Te is szívesebben látsz egy esztétikus pizzát a dobozban. Ha pedig arra várnának a pizzériában, hogy lehessen szelni, akkor meg kihűlne a pizzád és akkor meg az lenne a baj.
17/18 anonim válasza:
Szerintem összezutyálódna a dobozban felszeletelve.
De ha helyben fogyasztjuk, akkor szeletelve hozzák ki.
18/18 anonim válasza:
A pizzériákban nálunk (több helyen is) előszeletelik részlegesen, azaz nem vágják el teljesen, csak részlegesen.
A Tecsóban 300-ért van pizzaszeletelő, vettem én is, mert így nem kell késsel vacakolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!