Szereted a ruszlit?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 15:55
3/17 anonim válasza:
Nagyon. Elég drága, de lehet házilag is készíteni. Kell venni heringet, jól megmosni, aztán összevágni rengeteg vöröshagymát karikára. Kell mustármag, koriander, egész bors, babárlevél, cukorral és ecetes vízzel keverve páclét kell készíteni. Tiszta dunsztosüvegbe berakni alulra a hagymát, a heringeket, tetejére is hagyma és a forró páclevet ráönteni. Üveg lezárva, kihülésig becsomagolva, aztán két-három hétig érlelni kell. Sokkal finomabb, mint bolti.
4/17 anonim válasza:
Szeretem, még halsalátát is készítek vele. Egészséges!
:)
7/17 anonim válasza:
Ami az ecetes lében ázik azt nem, de a majonézeset igen.
8/17 anonim válasza:
DE figyeljetek már ez most nyers vagy nem nyers????
9/17 anonim válasza:
Ha nem hagyják megérni és még a cukrot is kispórolják a pácléből, akkor nyers és ecetes. A boltiak ilyenek. A házinak éppen az a lényege, hogy megérlelik, nem nyers és nem kemény, mert átjárja a páclé és vajpuha lesz a hering. Mama volt ennek a mestere, de most már nekem kell elkészíteni.
10/17 anonim válasza:
A szalámi is nyers!
Füstöléskor sem sül meg......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!